Što je Nail Art

Pojam Nail Art dogodilo spajanjem dviju riječi engleskog jezika: neil, što u prijevodu znači nokat i art — umjetnost. To jest umjetnost ukrašavanja noktiju ili dizajn noktiju. Zahvaljujući pojave u svoje vrijeme Nail art žene mogu ne samo ukrasiti nokte, staviti na njih zanimljiv crtež ili slika, ali i korigirati njihov oblik. Na primjer, francuska manikura vizualno skratiti nokte, a vertikalna slika, naprotiv, produljiti ih.

Profesionalci svog zanata, učinit će Vaše nokte jedinstvenima. Za dizajn koriste različite materijale: микроблестки, prašina, folije, naljepnice, čipka, dijamanata, trake itd.

Микроблестки i prašinu (Dust, Glitter).

Takav dizajn je idealno za svečane događaje. Suhe šljokice možete primijeniti različite gustoće. Prvi uzrok prozirni ili u boji laka, a onda odozgo posute šljokicama. Микроблестки se dodaju u gel, i možete ih pomiješati s akrilnom u prahu.

Folije.

Отрывная folije mogu biti različite boje i nijanse. Joj nanosi pomoću tanke štapiće na prozirni lak ili ljepilo. Da je potrajao duže, odozgo se nanosi prozirni lak. Međutim, u tom slučaju gubi svoj sjaj, volumen i živost. Tu je i переводная folije, ona drži isključivo na posebna ljepila. Joj stavi prednje strane, a zatim postaje temelj. Možete kupiti gotove trake od folije, ljepilo zlatnim i srebrnim osnovi ili izrezati na trake sami. Pruge na ljepljive temelju zalijepljen na već suhi lak. Originalno rješenje — koristiti folije «Сусальное zlato». Ona наклеивается na ljepilo i pokriven odozgo закрепителем.

Naljepnice.

Naljepnice, kao element dizajna noktiju, razlikuju se prema načinu primjene i u priči. Međutim, ni jedna naljepnica ne može se usporediti s autorskim dizajnom. Naljepnice — najbolji izbor kada želite lijepu manikuru, a vremena imate ne tako puno. Lijepo izgledaju naljepnice u obliku zlatnih i srebrnih skala, koji se može koristiti kao samostalna, jedinstvena slika, tako i kao element opće slike.

Čipka.

Čipka — vrlo zanimljiv element dekor nokte. To može biti veliki ili mali, jednostavan ili s mnogo zanimljivih elemenata. Možete ukrasiti nokat čipkom u cijelosti, a može se razrijediti slika čipkastim izreska. Čipka lijepe ili nameću na prozirni lak.

Rhinestones.

Rhinestones pomažu izvršili dragulji. Oni su lijepo izgledaju u bilo kojoj boji. U zavisnosti od materijala rhinestones dijele se na: staklo, kristal, plastične, metalne. Tu su i brojne mogućnosti oblika i veličina rhinestones. Priključeni su na gel, akril ili posebna ljepila, a fiksne акрилом, gel, transparentan, lak, закрепителем.

Traka.

Trake se koriste debljine oko 2-3 mm ljepilo osnovi. Ako želite lijepu manikuru s trakama, onda treba staviti trake, tako da oni nisu otišli preko ruba nokta i ne dođe u dodir kože.

U boji pijeska.

Pijesak se nanosi na nokat tankim kistom odozgo prozirnog laka ili bušeni osnove. Pijesak je выпуклое ukras, tako da bi se duže zadržao ga temeljito pokrivaju u nekoliko slojeva transparentnim lakom.

Piercing.

U svojoj suštini piercing je punkcija kože, gdje zatim umetnite komad nakita. Postoji takav pojam kao što je piercing za nokte. Najčešće se radi rupu u ногте malog prsta lijeve ruke, onda ukras neće smetati. Дырочка radi užarenim iglom ili snaga vježba. To je bezbolan postupak.

Teme.

Nit se često koristi pri dizajnu noktiju. Pri čemu može uzeti za tu svrhu redovne i posebne teme. Zanimljivo izgledaju niti, koje se obično koriste za vez zlatom i srebrom. Kao i pijesak ih ljepila na nokat na bezbojan lak ili ljepilo, a zatim pokriti закрепителем.

Prirodni materijali.

Obično, to фитоматериалы: sjemena, cvijeće, sušeno bilje. Možete ih kupiti u specijaliziranim trgovini. Možete napraviti prazno i sami.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: