Što je кушон i kako ga koristiti u make-up?

Što je кушон i kako ga koristiti u make-up?

Modni 2016 šminka teško je zamisliti bez кушона.

U zadnje vrijeme moderan vjetar puše najčešće od Koreje, gdje se znanstvenici stvaraju modu ne i gore modnih dizajnera. I nakon zaraze mira BB-a, CC — DD – маниями, oni подбросили nam je još jedan izum – кушон. Novost se brzo pokupila europske kozmetičke tvrtke. Neka nas pogledajte što je to i kako ga koristiti.

Кушон – što je to?

Na to pitanje odmah i ne odgovoriti. Na prvi pogled to je tonski krema, u isto vrijeme on je sličan krem-u prahu ili флюид. Nakon što ga je vidio prvi put, teško je dokučiti što je to i, što je najvažnije, kako ga koristiti.

Tako i tu – u кушона mnoge osobe koje je on sposoban mijenjati. Pakovanje u кушона sličan torbica u prahu, unutar kojeg se nalazi posebni prst-спонж, koji je impregniran ton sredstvo. Naslov ovog novost o tome i govori, jer je s engleskog jezika preveo kao «prst».

Кушон ima više laganu teksturu, nego da su sredstva, no učinak kod njega nije gore. Кушон u stanju zaštititi svoju kožu od bora i štetnog djelovanja sunčeve svjetlosti. On prikriti nedostatke kože, матирует, a također uklanja sve upale. Sve ovisi o sastavu samog proizvoda.

Uživati кушоном je također vrlo jednostavno. Da je samo kroz poseban aplikator kliknuti na jedan upisivanjem malo sredstva koja treba ravnomjerno na lice.

Кушоны dolaze za različite tipove kože. Masnu kožu su матируют i čiste s nje upala, suhu – hidratizirati, a starosne se pokušava osloboditi iz bora.

Objedinjuje sva sredstva samo zaštita od štetnog djelovanja sunca. U ove alate ona ne smije biti manji SPF 30. Ovaj faktor je u stanju zaštititi svoju kožu od opeklina, pigmentacije i svih vrsta ultra-ljubičaste zračenja.

Kako se nanosi кушон?

Islo кушон možete koristeći aplikator, četke i čak i prstiju. Nanosite ga onako kako vama odgovara.

Svakako, proizvođači preporučuju koristiti samo aplikator, jer on je stvoren posebno za кушона, on omogućuje ravnomjerno rasporediti ga, pri tom ne впитав u sebe previše sredstva.

Vrste кушонов

Azijska tržišta obiluju svim vrstama кушонами. To mogu biti i tonalna osnova, i sjene, pa čak i ruž za usne.

U europskim zemljama кушон samo da je dobivanjem popularnost, i proizvođači rade dok se pretežno nad кушонами za lice. Neke velike kozmetičke kompanije, kao što su Givenchy, čak malo promijenio ideju ovog alata, u potpunosti odustane od prsta, zamijenivši ga маталлическим спонжем. Takvo znanje ne omogućuje sredstva duže vrijeme stupiti u kontakt sa zrakom, štiti od prodiranja u unutrašnjost vozila štetnih bakterija. Osim toga, izgleda takav кушон više moderan, a lijek za to troši više štedljivo. Koristite ovaj кушоном treba, kao što je i uobičajeno, potrebno je samo kliknuti na metalnu ploču.

Neke tvrtke u 2016 godine počeli proizvodnju кушонов za usne. Kao кушоны također opremljeni jastučića, koji kontroliraju intenzitet boje. A mi smo, pak, mi ćemo pričekati razvoj кушоновой industrije, jer tako želi isprobati i druge varijacije na ovu temu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: