Što je botox?

Naša koža s godinama počinje oljuštiti, postaje suha i gubi elastičnost. . . U mladosti je potrebno ispravno za sebe brinuti, a onda dobro će izgledati u bilo kojoj dobi. Produžiti mladost kože i poboljšati svoju fiziologiju će nova otkrića u oblasti estetske medicine, kao i sredstva za космецевтики i profesionalne kozmetičke linije za njegu kože.

Aksiom kozmetologija, navodi se: da je koža apsorbira korisne elemente treba najprije očistiti i ukloniti mrtve stanice s površine. Obično se održati takav postupak u dvije faze. Gornji sloj stanica koji омертвели, uklonite pomoću praška od voćne koštice. Dioba je stimulirana, kada se pojačava mikrocirkulacija krvi i nakon toga koža mnogo brže оздоравливается i pomlađena.

Takav postupak je bezopasan za zdravlje. Bore nestaju, i microrelief koža iznad njih. Ovaj postupak je безоперационным лифтингом kože lica. Nakon što je proveo četiri takve tretmana koža postaje zategnutija i elastičnija, počinje da se sjaji, a ten je poboljšana. U kliničkoj medicini ботулотоксин naširoko koristi u roku od 20 godina.

Postoji više od 100 iskaza za obavljanje ботулинотерапии, u praksi ovu terapiju koristi офтальмологи, neuroznanstvenici, urolozi, stomatolozi, гинекологи, kozmetičara i dermatolozi.

Najčešći kozmetički metoda korekcije promjene lica koja se koristi u svijetu, je način da se гиперфункциональных mimičkih bora, to znači, da se bore, koje mogu nastati u mladosti, gdje radi мимическая muskulature obično u području čela, межбровья, oko usta i očiju. Zbog blokade kanala injekcije toksin botulizma djeluje vrlo brzo poznat i modernoj znanosti kao otrov невропатологического akcije.

Trenutni kozmetika i medicina koristi ovu ogromnu snagu «u miroljubive svrhe». Daje ljepotu i vraća ljudima zdravlje je jedna vrsta toksin injekcije. Prvi lijekovi toksin injekcije davali strani reakciju, što je izraz lica «smrznuti».

Pojava lijeka ксеомин je postao pravi botox-revolucija za uljepšavanje. Ovaj lijek se proizvodi njemačka tvrtka «Merz». Ксеомин u svom sastavu ima samo čisti neurotoksin. Uz pomoć stabilnosti ксеомина može se vrlo precizno izračunati dozu, da neće imati efekta maske.

Možete vratiti strukturu kože, kao i njegov volumen uz pomoć čudesne tehnike hardver kozmetologiji. Nakon injekcije botox efekt traje oko 4-6 mjeseci.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: