Stil «manga»: što je to i kako ga stvoriti?

U svakoj djevojka živi flert. Što je najvažnije, pravilno naglasiti. I ovdje će vam u pomoć dođe popularan danas stil «manga». Idemo sada pogledati što je to i kome to odgovara?

Sam pojam «manga» označava japanske stripove, koji su tek stekli su popularnost u Europi. Dakle, ako napravite sebi make-up u stilu «manga», odmah kažu da je it djevojka i priznaju vrlo moderno. Osim toga, takva šminka помоет da izgubite nekoliko godina.

U ovom šminke najvažnije mjesto je dodijeljeno očima. Oni moraju nužno biti veliki: što više, to bolje. Ako ste odlučili sami napraviti make-up u stilu junakinja japanskog stripa, trebali bi, prema savjetu японок, nacrtati na očima široke strelice i pažljivo staviti make-up trepavice maskara crna-crne boje. Prije nego što počnete bojenje trepavica, gurnite ih u nekoliko sekundi kažiprstom na stoljeća i držite. Dakle, vaše trepavice steći početni nepravilan oblik, a maskara ovaj efekt je samo ojačati. Pri tome donje trepavice možete staviti make-up tako, kao obojena njihova ikona sedamdesetih, legendarni supermodel Twiggy.

Još jedna značajka šminkanje junakinje japanski «manga» je savršen ton lica. Japanski jednostavno obožavaju blistava glatku kožu i marljivo njegovati ga od utjecaja sunčevih zraka koje pridonose starenju kože. Make-up u stilu «manga» ne može se kombinirati s бронзирующей u prahu, a tonski krema u tom slučaju mora biti na полтона svjetlije nego ton vaše kože.

A da bi vaš bljedilo nikome nije činilo bolno, koristite хайлайтер, kao i ровово-breskve rumenilo. Pri tome хайлайтер treba nanositi ispod obrva, da biste otvorili pogled i vizualno učiniti oči više. Također хайлайтером очертите zonu iznad jagodica. Izaberite rumenilo u hladnim tonovima i nanesite ih na jabuke obraza.

U tom make-up usne igraju sporednu ulogu. Najbolje je odabrati sjajilo ili ruž neutralne nijanse.

I nemojte скульптурирование lica, jer je junakinja «manga» – to je mlada розовощекая djevojka, a ne odrasla žena s izraženim скулами.

A da bi se cijela slika je pretrpio u istom stilu, morate pokupiti svoju odjeću i frizuru. Savršeno će se uklopiti u tom slučaju strogo haljina s bijelim ovratnikom i skroman snop. Ovaj način je pogodan i za posao ili u školu, i za romantičnu datum.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: