Štedi kosu od sunca

Evo opet dođe ljeto, a ljeto je sunce neprijatelj naše kose. Kako isti zaštititi vaše prekrasne kose u ljetnih vrućina?

Kako zaštititi kosu od vrućeg ljetnog sunca.

Prije svega — sigurnost! Sunce nikoga neće zaobići svoju pažnju, a na prvom mjestu je pun kosu — oni obično postaju suhe i krhki, letargičan od gubitka vlage, i često, kada će izgoriti, gube boje su zasićene (nestati). Kako tome odoljeti?

Prvo, potrebno je zadržati u svom arsenalu za njegu kose potrebna sredstva pri ruci — panama šeširi, kape i sl.

Na kosu treba svakako nanesite zaštitni sprejevi od sunca, a ako ih odjednom nema, onda odgovarat će i obična krema za lice ili tijelo sa SPF. Na čistu mokru kosu je potrebno nanijeti malo kreme i osušiti ih. U to vrijeme pokušajte manje bojiti kosu i koristiti sušilo za kosu, утюжки za kosu i slično — takvi tretmani nisu dobri za kosu u ljetnim mjesecima.

Jedan put u dva tjedna подрезайте njezine kose, jer oni postaju krhki. Da se ne uništi njihovu strukturu, hrabro состригайте 1-2 vidi Što učiniti, ako je kosa ljeti treba bojati — pa, jednostavno jer ih se ne bojite?

Štedi kosu od sunca

I ovdje postoji izlaz iz te situacije. Koristite pretežno prirodne boje (басма, kana), različite оттеночные šamponi i pjene, najbolje безаммиачные. Ako se isti proces ломкости kose već je započeo, to također može boriti.

Jednom ili dva puta tjedno treba učiniti vaše kose maska protiv stresa. U tu svrhu, uzmi žličicu maslinovog ili čičak ulje ulja i nanesite ga na vlažnu čistu kosu, ne za ispiranje, jer se tako kosa će biti zaštićen od jakog sunca u roku od 2-3 dana, ako, naravno, nećete ispirati ga navečer.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: