Starenje kože lica

Koje su metode ne bi došlo ranog starenja kože, to je važan zadatak za sve žene. Na kožu vrlo snažno utječu sljedeći čimbenici: vrlo velik broj toksina u organizmu, stres, nedostatak vlage, pušenja i photoaging. Koje korake treba poduzeti u slučaju, ako se već počelo starenje kože lica?

Toksini: Tijelo je zaraženo otrova postupno, što je više u tijelu, jača to utječe na stanje kože. Toksini uzrokuju razaranje vezivnog tkiva, što pak dovodi gubitka elastičnosti kože i elastičnost.

Koje korake poduzeti? Prva stvar odustati od konzumiranja klorirane vode koja teče iz vode, jedite izvorska voda, ako takva mogućnost ne postoji, koristite prečistači filteri za vodu, to će potaknuti izlučivanje toksina iz tijela.

Stres: Na zdravlje kože vrlo veći negativni utjecaj stresne situacije. Pojavu bora i čak rana i прыщиков je povezan s čestim iskustava. Stresne situacije izazivaju promjenu boje kože i suhoću.

Suprotstavi potrebno je već sada, manje biti nervozna o ništa, ne uzimaju успокоительные lijekovi, pijte čaj od ljekovitog bilja s metvicom, možete dodati i u čaj kapljice božur.

Nedostatak vlage: Ako tijelu nedostaje vlage, koža počinje da stari, to je zbog činjenice da je na 70% sastoji od vode. Uz nedostatak vlage mijenja njegova struktura. Što trebate učiniti? Trebate hidratizirati i nahraniti svoju kožu maskama i kremama za lice sadrže veći broj molekula vode.

Pušenje: Nikotin smanjuje količinu kisika i jako uništava elastičnost kože lica. Također je pušenje dovodi do prekida napajanja i krhkosti malih krvnih žila, što uzrokuje pojavu edema, koža postaje klonuo i pigmentirane. Tako da ako Ste pušač, morate smanjiti broj cigareta, a bolje je odustati od toga, jer pate ne samo na kožu, nego i na cijeli organizam.

Photoaging: Фотостарением zove negativan utjecaj na kožu sunčevim zrakama, da ubrzava proces starenja kože, i on zadebljava, gubi elastičnost, pojavljuju se bore. Koristite zaštitna sredstva, to će zaštititi Vašu kožu. Posjet solarij također rezultira negativnim učincima na kožu.

Starenje kože lica

Stoga koristite kemijskih pilinga i mesotherapy oni Vašu kožu tonus.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: