Sredstva za kućnu laminiranje kose

Koje alate za laminiranje kose najuspješnijeDo odnedavno ovu uslugu kao i laminata kose, Možete dobiti isključivo u salonu-frizerski salon. Ali danas većina tvrtki specijaliziranih za kozmetičke proizvode, počeli proizvoditi ne samo высокопрофессиональную proizvode za салонных postupaka laminiranje, ali i za kućnu upotrebu običnim kupcima.

Postupak laminiranja kose je jedan od najtraženijih usluga u njezi kose. Sada smo malo приоткроем velom tajne, što zapravo predstavlja ovaj postupak, koji su stadiji to uključuje i, naravno, sredstva za njegu sada traži.

U prvoj fazi postupka laminacije na sami kosa je ugrađen određeni emulzija, u stvari je neka boja koja nema boje. Sastoji se uglavnom od soje, pšeničnog zrna i još nekih aktivnih dodataka prehrani.

foto plastificiranje kose

Nakon nanošenja emulzije na kosu, potrebno je ostaviti ga potopiti u roku od oko pola sata, što će dati mogućnost da kosa upije u sebe gotovo sve potrebne tvari. Tijekom tog procesa sam kose pokriven nekom ljuske, koja isključuje pristup zraka. Nakon тридцатиминутной ekspozicije kosu oprati, ali sami posjekotina i pore vremena je u tom trenutku već je ispunjena протеиновым sastav, a sve samostojeća kože opet naliježu na zemlju. Na kraju smo dobili blistav sjaj kose i njihova vidljiva količina. Kada se koristi prilikom postupka laminacije bez boja, zahvaljujući navedenom filmu, boja će ostati izražajan mnogo duže. Vrijedi spomenuti i serije za odlazak, već sadrže bojila – oni daju svoje kose mnogo dublje značenje.

Читательницы, naravno, pitao kako je to tipove kose odgovarati postupak laminiranja. Odgovor je jednostavan – sve. Bez obzira na to, duga kosa ili kratka, suhe i lomljive, ili obrnuto, dobro održavan. Ali što više depresivno stanje Vaše kose, kako jasniji će izgledati rezultat od laminata.

  foto kose nakon plastificiranje u salonu

Razmotrimo osnovne i najpopularniji proizvodi proizvođača kozmetičkih proizvoda, koji imaju u svom asortimanu sredstva za kućnu laminiranje kose.

Sredstva za kućnu laminiranje kose

Serija laminiranje Sebastian pod nazivom Laminates Cellophanes. Proizvod uključuje veliki spektar boja i nijansi, što će pomoći ljubiteljima postupka laminacije osvježiti boju svoje kose, a baš u potpunosti eliminirati блеклый nijansu nakon druge frizerske procedure, kao, na primjer, kao što je osvjetljenje.

Serija laminiranje Paul Mitchell nosi naziv INK Works Clear. Ovaj proizvod se s pravom zauzima prvu liniju vodstva u listi najtraženijih sredstava samo za privatnu primjenu. Još jedan važan faktor u korist proizvoda će biti i terapeutski i ljekoviti učinak.

Serija laminiranje Hair Company. Ovaj proizvod je jednako popularna kao i navedeni lijek, ali kada ga koristite moraju izdržati određeni postupak, koja dijeli proces laminacije u dvije faze: prvo se pomoću hladne vode kosu otkriti vaše pore, a zatim pomoću vruće vode pore запечатываются.

fotografija prije i nakon postupka laminacije kose

Dodatno pogledajte:

Kako izravnati kosu kod kuće

Kućni laminiranje kose желатином

Rezultat korištenja bilo koje kvalitetnih sredstava za kućnu laminiranje kose će biti intenzivna boja, kao i dugotrajnu zaštitu od izazivaju faktora, kao, na primjer, kao što je vruće, ili kemijski piling, željeza.

Glavni savjet prije korištenja bilo kakvih lijekova je вдумчивое i izoštrenim su priložene i upute o postupcima za laminaciju, kako bi se izbjeglo neočekivanih i neugodnih nuspojava rezultate.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: