Sredstva koje trebate izbaciti iz svoje kozmetičke torbice

Da bi se bolje osjećati, psiholozi savjetuju da na vrijeme izbaciti smeće iz svog života, garderoba, kao i s komoda i kozmetikom. Vjerojatno najlakše je početi s kozmetikom. Tako ćemo razumjeti, da je treba izbaciti iz kozmetičke torbice ove jeseni.

Ružičasto-ljubičasti ruž za usne

S помадами takva boja treba hrabro dio, jer oni ne samo da освежат vaš ten, ali također i dodati vam dobi.

Sredstva koje trebate izbaciti iz svoje kozmetičke torbice

Krema za sunčanje, preostali s odmora

Привозите od odmora pozitivne emocije, fotografije i školjke, a evo флакончик sa ostacima krema za sunčanje, u više navrata je putovao s vama na plaži, možete ostaviti u hotelu. Ne isplati dragocjeno mjesto u kofer posuditi, to je nepotrebno sredstvo, vam, najvjerojatnije, kuće, već ne treba. Velikih, otpakirati солнцезащитное sredstvo može se čuvati nekoliko sezona, međutim, pri tome ga moraju čuvati. Ali ako je već posjetio pod otvorenim suncem na plaži, ili čak u torbici, ali na vrućini, uvjeti skladištenja povrijeđena. Takav lijek može izazvati alergije ili čak i opekline.

Pogrešno odabrane sredstvo za čišćenje

U sredstva za čišćenje život više. Ali ga treba vrlo pažljivo odabrati. Na primjer, cure sa suhom kožom mogu koristiti piling namijenjen za mješovitu kožu. A evo vlasnicima masnu kožu će biti vrlo neugodno za pranje mastan sredstvo.

Jako miriše na kremu za tijelo

Ako smatrate da je jak miris kremu za tijelo svjedoči o tome da proizvođač ne štede sastojaka, onda rizik tako da ovaj miris će se spojiti na miris vašeg parfema, potpuno je nepredvidljiva koktel. Ako ne možete odbiti lijepo mirisna krema, koristite kremu iz iste serije, da i vaše raspoloženje.

Sredstva koje trebate izbaciti iz svoje kozmetičke torbice

Lak za kosu sa šljokicama

Od lakova sa šljokicama, koji se koristi još za Novu godinu, koje je potrebno hitno riješiti. U ovoj sezoni su šljokice u kosi – to je već sasvim nije u modi.

Boji nacreous sjene

Naravno, u boji sjaj na kapcima može postojati, međutim, isključivo na modnim pistama i crvenim stazama, na kojima rade profesionalni vizažisti koji mogu raditi s takvim sjene čuda. Nesposobni isti rukama sa tako sjenama čuda također će se održati, ali oni mogu li da se тургеневскую djevojku u prodavačica сельмага.

Lak сверхсильной popravljajući

Lakovi za kosu сверхсильной utvrđivanju odgovara jeste da je onima koji se bave plesom. U svakodnevnom životu to vam je malo vjerojatno da će doći u ruci. Uostalom, zar postoji nešto više strašno nego osušeni periku na glavi ili se zaglavi u frizuru ruka voljene osobe, koji je samo htio pogladiti kosu.

Sredstva koje trebate izbaciti iz svoje kozmetičke torbice

«Массажка» sa metalnim zubaca

Ovaj češalj bilo bi baciti zajedno s ламповым tv i portret Lenjina. I tu stvar čak nije u tome da je prošlo vrijeme, a u tome, da je ovaj češalj jako traumatizing kosu, posebno ako pokušavate češalj ih mokrim. Guma sa metalnim umetkom u takvoj češljevi povrijediti vaša kosa još više.

Vidljiv na licu тональное alat

Ako je vaš zvučni krema na licu se vidi, bacajte ga u smeće, bez razmišljanja. Već prve godine vodeće kozmetičke tvrtke rade na formulom tonskih sredstava sa laganim formulama i odlična кроющей sposobnost.

A sve svoje crvenilo, pimples, vrećice ispod očiju i drugi nedostaci mogu prikriti pomoću консилера, a da ne uzrokuju još jedan sloj tonsko sredstva. Također, ne koristite jeseni godina tonski krema, jer zimi vaša koža obično na nekoliko tonova svjetlije, i tako vam neće odgovarati onaj koji ste uživali u ljetnim mjesecima.

Stale kozmetika

Kozmetika, kojoj se ne koriste za šest mjeseci, mora biti izbačen, baš kao i svaka kozmetika, rok trajanja kojoj je istekao. Obično je rok trajanja kozmetičkih proizvoda je godinu i pol-dvije godine. Međutim u prahu i suhi sjene služe do tri godine, a onda, ako je njihova površina ne залоснилась.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: