Sprej za brzo sušenje kose

Mnoge kompanije koje proizvode sredstva za njegu kose, u zadnje vrijeme uključili u svoj asortiman ne sasvim običan novost – sprej-sušenje, koji ubrzava sušenje i oblikovanje kose. Kako radi ovaj alat i neće naškoditi li je to kosa? Idemo vidjeti.

Kako se navodi potražnja stvara ponudu. Moderne žene su prisiljeni svaki dan oprati i staviti u kosu. I često je takav postupak se pretvara u pravu torturu, ako telefon ne radi, a taksi je već pod trijem ili kada je voditelj na svom telefonu, a kosa se sve ne presušuju. S modernim спреями za sušenje kose, svugdje vremena, jer oni stvarno rade.

Kako radi sprej za sušenje kose?

Sprej-sušenje je tekućina u sastav koji sadrži specijalne komponente su u stanju ubrzati proces sušenja kose. Proizvođači, sigurno, ne otkrivaju tajnu svoje sprejevi, ali točno zna što je njihovo djelovanje je jednako – oslabiti veze između molekula vode na kosu, zašto oni brže miješaju i skraćuje vrijeme sušenja kose. Raditi sprejevi počinju pod uticajem visokih temperatura. Koristeći sprej za kosu, smanjujete vrijeme sušenja kose i štetnog utjecaja na njih udare i povećati količinu vremena koje možete potrošiti na sebe.

Osim nepoznatog sastojak za sušenje, sprejevi sadrže puno korisnih sastojaka, koje se brinu za njegu kose: proteini svile, keratin, sintetičkih polimera, vitamini i ulja pridonose tome da službenici za sušenje obavlja ulogu otkriva, термозащищающего, glatka, izravnavanje i popravljajući sprej. Prije toga oni su dobro miriše.

Kako koristiti sprej za sušenje kose?

Uživati спрем-kosu je vrlo jednostavno. Ga je potrebno nanijeti na mokru kosu prije расчесыванием kose i ih za kosu, nakon čega ih treba staviti bilo uobičajeno za vas način. Dodatno možete koristiti i druga sredstva za njegu kose.

Kako odabrati sprej za sušenje kose?

Danas postoji veliki izbor sprejeva za brzo sušenje kose, međutim, skrećemo vam pažnju na one, koji se savršeno snalazi sa svojom funkcijom. U svakom od njih ima svoje mane i prednosti, međutim, vrijeme sušenja kose podaci sprejevi zaista smanjuju.

Schwarzkopf OSiS+ Blow & Go Thick Express Blow-Dry Spray – cijena od 248 kuna za 200 ml

Lee Stafford BLow DRy your HAiR FASTER wonder SPRaY – cijena od 228 dolara po 200 ml

MATRIX Oil Čuda Flash Blow Dry Oil – cijena od 334 kuna za 175 ml

Cloud Nine Magical Quick Dry Potion – cijena od 460 usd za 200 ml

Color Wow Speed Blow Dry Dry Spray – cijena od 585 kuna po 150 ml

Ako sanjate da se osuši kosu za deset minuta, to znači da ti sprejevi za brzo sušenje kose upravo za vas!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: