Split kosa: liječenje

Jedan od glavnih problema kod žena s kosom – to je njihov križ. Od toga nisu imuni kao i žene s kratkom i dugom kosom, i da je glavni uzrok ovog problema je suha. Česta upotreba različitih sredstava za gradnju, učestalo bojenje kose oštećuju чешуйки kose, i oni počinju da сечься.

Ali taj problem split kose može riješiti 2-me načina – izrezati split završava vrućim škarama i napraviti razne maske, utrljavanja u kućnim uvjetima koji sprečavaju presjek kose će ga smanjiti.

Ulje za split kose

Prirodnih biljnih ulja s dodatkom vitamina E jedno od najboljih sredstava za split kose. Uzmimo, kao primjer, репейное.

Za ovaj mix 1 подогретую tbsp. žlica čičak ulje ulja 0,5 žličice vitamina E. Izmiješati. Dalje smjesu utrljati u njezine kose i vlasišta. Čekati sat. Zatim temeljito isperite toplom vodom i šamponom.

Репейное ulje se može zamijeniti касторовым, bademovo, kokosovo, jojobe. Ova ulja se može koristiti kao zasebno, tako i smjelo miješati.

Takve maske treba raditi, ne češće od 2 puta tjedno u trajanju od nekoliko mjeseci i Vaša kosa će zasigurno postati zdravom, mekom i prestati сечься.

Još jedan odličan način je maska od meda i žumance.

Trebate spojiti 1 žumance sa 1 jušna žlica meda. Bacanje i nanesite masku na vrhovima kose, na korijene. Kosu zamotajte целлофановым paketom ili svim onim što će stvoriti «efekt staklenika», a zatim u roku od 2-3 minuta прогрейте sušilom za kosu i držite masku na 1 sat 1 sat i 30 minuta. Проделывайте sve par puta tjedno u trajanju od nekoliko mjeseci.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: