Specifičnost šminke pod zelenu haljinu

Sa stanovišta psihologije, ako vam je stalo da izgledate lijepo i притягательно, proizvesti pozitivan dojam na okolinu, onda treba obući nešto zeleno.

Tako, djevojka u zelenoj haljini, već se automatski aktivira samo pozitivno i osmijeh. Ali neke cure nekako strah to boje, i vjerojatno zato što ne znaju kako se pravilno predstaviti sebe u takvoj haljini. Neka više detalja pogledati ovaj aspekt, kakav make-up pogodan je pod zelenu haljinu.

Zelene je boje, bez obzira na njegovu nevinost, krije u sebi niz opasniji trenutke.

Zelena boja odjeće je posebno jasno otkriva sve nedostatke vaše kože. Upravo iz tog razloga, make-up u ovom slučaju treba obratiti posebnu pozornost. Da se ne straše narod svoj zeleni pogled, junk bljedilo, mora prije svega početi čišćenje kože lica.

Zatim ravnomjerno nanesite podlogu ispod šminke, da se dobro sakriti postojeće nedostatke. Ten mora biti ujednačen i besprijekornim.

Mat nijanse najviše odgovara pod zelenu haljinu. U tom smislu je potrebno isplanirati sve do najsitnijih detalja, koje sjenilo i ruž odabrati. Treba izbjeći u ovom slučaju, transparentni sjaj za usne, kao i sočnost zeleni i veliki broj sjaja na usnama sasvim neprihvatljiv kombinacija. Pogrešno će se primjenjivati na kapke zelene sjene, navodno, u ton haljine. Ne preporučuje se ponoviti i učiniti svoj stil potpuno zelen. To je strašna greška, koju dopuštaju mnoge dame. U tom zelenom licu ćete izgledati smiješno i karikaturu, nego na весеннему svježe i elegantno. Najbolje je odabrati podlogu ispod šminke u ton od svoje prirodne boje lica. Ne preporučuje se uzimanje previše золотистую тональную osnovu, budući da je zelena boja jako joj оттеняет i daje koži желтизну.

Rumenilo se bira na sličan način, u zavisnosti od vašeg типажа izgledu. Ali ne vrijedi baš od njih odustati, jer zelena boja daje dodatnu bljedilo. Ali i previše svijetle rumenilo ne odgovara. Zelena haljina odlično će izgledati šminke oko očiju u kremasti-smeđa boja. A evo kako ćete nanijeti sjenilo i sjenilo, zavisi od samog događaja i vremena dana.

U uredu i na poslovnim sastancima će izgledati najbolje šminka u stilu Naravi. Zlatne nijanse su dobri na zabavama.

A evo smeđe sjenilo, će univerzalni izlaz, jer su prikladni i je svakodnevna pojava, i za izlazi na vidjelo. Odlično izgleda sa zelenim odijelo sive i crne sjene.

U običnom životu pokušajte napraviti jednostavan i nije privlačan šminke, a evo na koje posebne aktivnosti možete i pokušati.

Treba napomenuti da je ljubičasta boja za oči će izgledati dovoljno dobro, u kombinaciji sa zelenim haljinu. Stvara se prilično neobičan i zanimljiv kontrast.

Što se tiče usana, onda za navigaciju treba od ukupnog načina. Ako ste plavuša puti, onda dobro izgleda roza ili crvena ruža za usne. A evo смуглым брюнеткам savršen šljiva ili magenta boje.

Isto tako može se uzeti primjer šminke pod zelenu haljinu od mnogih poznatih osoba, koji bez obzira plavuše ili crnke odluče za roze ili crveni, ili su svijetle nijanse ruža za usne.

Naravno, zelena haljina će zahtijevati od vas posebne tehnologije nanošenja šminke, ali ova znanost nije kompliciran i da ćete brzo savladati. Dalje nekoliko primjera foto šminkanje celebrity u zelenim haljinama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: