SPA manikura: njegu i užitak

Spa manikura – ne samo inovacije u različitim kozmetičkim salonima, ne samo jednostavan njegu Vašim rukama i noktima, ovo je još i cijeli prtljaga dodatne postupke koji doprinose cjelokupnom opuštanje i odmor klijenta. Da, i od jednostavnih manikuru možete dobiti puno užitka, sigurno razmislite i Vi. Međutim, SPA manikura – to je još i odmor za dušu.

Što je uključeno u kompleks postupaka spa manikura?

Najvažnija stvar u SPA manikura – to je stvorio majstor atmosfere. Ona stvara ugodno raspoloženje, čime se omogućuje maksimalno uživati u daljnjim postupcima. Za njegovo stvaranje se koriste aroma ulja(dodati u sastav kreme, maske, scrubs) i аромапалочки.

Integrirani pristup pretpostavlja temeljitu njegu Vašim rukama. To uključuje: prehrana ruke, da ih vlaži, ljuštiti, kroz korištenje različitih scrubs, masaža i maska. Osim toga, ne zaboraviti i o кутикуле. Možete ga izbrisati, kao što je klasična metoda — обрезным (ali spa manikura ne podrazumijeva rezanje predmeti), tako i europski — gurnuti ga posebnim lopaticom, nakon čega obrade posebnim kremama i uljima.

Masaže i SPA tretmani ne samo da će pridonijeti učinkovitom izloženi raznim maskama i kremama za kožu ruku, ali donijeti korist cijelom tijelu, jer je majstor zna posebne točke koje povoljno utječu na njega, opuštanje i poboljšava cirkulaciju.

Za one koji žele napraviti manikuru pri tom osjetiti mir i sklad, svakako morate posjetiti salon i proći na SPA manikura, a može i Spa pedikure.

SPA manikura kod kuće.

Ali kao što su spa tretmane možete raditi i kod kuće, ali ne toliko složene, kao da je to radio profesionalno.

Za to će Vam trebati uzeti piling za ruke, bilo bold hranjiva krema, ulje za kožicu. Prije svega, mi распариваем ruke. Za to smo idite u suprotnom smjeru oko naše ruke u махровом ručnik koji mi je ranije смочили u vruću vodu, sa dodatkom različitih eteričnih ulja. Čeka 20-30 minuta, nakon čega je hrabro utječemo piling za ruke masažnim pokretima.

Dalje sve смываем toplom vodom i uklanjanje našu kosu, nježno guranjem prema bazi nokta. Nakon toga, смазываем joj sredstvom (tko je ulje, tko krema), kako bi se spriječilo rast i pojava riseva. Ova opcija čišćenje kožicu vrlo razlikuje od обрезного europske. Već za 2-3 takve spa tretmani vidjet ćete rezultat. Vaše ruke nježne i glatke.

I na Svojim njegovanim rukama će izgledati bilo blistav finiš, koji je uvijek u modi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: