Solidan lak za nokte

Ako nemate vremena za to, da redovito posjećuju salon ljepote i samopomoći manikuru, kao i lijepe nokte njegovanim ostaju granica vaših snova može vam pomoći solidan lak za nokte. Pomoću njega napravite sebi manikura za pet minuta. Solidan lak za nokte nešto nas podsjeća na poznati nadzemni nokte, na koje je već oštećen za određeni dizajn.

Ovaj oblik noktiju najčešće brz i zgodan, to je pogodno za djevojke, nemaju vremena za manikuru, a više na to kako stvoriti na svojim noktima još neki dizajn. Sa tvrdim lak sve je mnogo lakše, i to je razlog zašto je on osvaja takvu svjetsku popularnost.

Svaka pakiranje čvrste laka sadrži 20 noktiju, uz pomoć kojih možete stvoriti dva manikuru. 4 rezervni u slučaju da je nešto iznenada pođe po zlu. Prije svega, trebali biste svoje prirodne nokte škarama rezati maksimalno kratko kako bi pod tim umjetnim маникюром oni nisu bili vidljivi. Nakon toga površinu vašeg nokta treba malo опилить. Zatim treba uzeti alkohol ili tekućinu za skidanje laka, u koje treba navlažiti pamuk disk i trljati im nokat. Dakle, vi ste обезжирите površinu vašeg nokta, da mu je bolje прикрепился solidan lak.

Nakon takve obuke se mogu sigurno prijeći na наклеиванию umjetnih noktiju. S noktiju obavezno uklonite zaštitnu foliju koja se nalazi s unutarnje strane svakog nokta. To se može učiniti pomoću posebnog otpuštanje. Nakon toga pričvrstite otpremnice nokat ljepljivom stranom vašeg nokta, a zatim pritisnite. Učinite isto i sa ostalim noktima. Nakon toga vaš manikura će biti spreman.

Solidan lak za nokte

Posebno zgodan je, da je takva manikura vi ćete biti u mogućnosti dovršiti sami kod kuće ne više od pet minuta. I ne morate tražiti pomoć stručnjaka i trošiti svoje vrijeme na posjetite salon za uljepšavanje. Takva manikura će vas oduševiti u roku od sedam do deset dana. I ne morate se bojati da je lak облезет ili растрескается, kao i toga da je nokat može puknuti. Solidan lak za nokte štite vas od svih nevolja, a osigurat će vam moderan, pouzdan manikura na dovoljno dugo vremena.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: