Smokey (smoky eyes)

Jedan od win-win opcija make-up za mlade djevojke se smatra «mačje oko», koje seže pomoću efekta дымчатых očiju. Spoj nevinosti i sex-appeala učinit će vaš imidž zagonetan i privlačan.

Izvršenje smokey šminke oko očiju dostupno svima i ne zahtijeva profesionalne vještine. Dovoljno će biti nekoliko puta napraviti test šminka, ostvarivši maksimalan učinak, a onda u dan svečani, sve će proći bez problema, bez problema, i tvoj мейк-up će se nimalo lošije nego profesionalni vizažist.

Metoda transformacije perspektive «smokey» — uredan растушевка koristi kozmetiku za oči, sjenila je, olovka ili olovka.

Boja kozmetičkih proizvoda mora odgovarati boji očiju i kose, a osim toga, ovisi o tome koje imenuje ili šminka za stranke ili to je jednostavan izbor.

Za rad ili studij preferirani izbor pastelne i neutralne nijanse, a navečer make-up priznaje tamno siva ili crna boja šminke.

Plavuša mogu hrabro da preuzmu naoružanje sjenilo i olovka lila, ljubičasta, bež i smeđe boje, брюнеткам odgovara moire, рыжеволосым – sve nijanse zelene. Ova vrsta šminke isključuje šljokice ili sedef, kozmetika može biti samo mat.

Prvi korak treba rotor vaše trepavice, dati očima pogled široko распахнутых, naivno gleda na svijet.

Noseći u red trepavice, primjenjuje korektivni alat za kožu – na gornji kapak i ispod očiju. Obrve treba nešto značajno naglasiti, a ispod njih položene nijansu odabrane boje – bijele ili bež boje.

Dolazi trenutak tankim rada. Oči подводятся preko crne olovke ili olovka za oči – na vrhu i dnu, nakon čega linije растушевываются četkom. Korištenje tamne sjene također dozvoljeno, ali to će zahtijevati veću spretnost i iskustvo, inače sjene će formirati nestabilan ili осыплются. Olovka je u ovom smislu gdje je pouzdan.

Sljedeći korak je nanošenje duž linije sjene tamne boje, a na kapcima – više svijetlo bež boje. Glavna stvar ovdje – maksimalno uredan растушевка sjene, kao rezultat koji se prijelazi između njih moraju biti glatke. To je zalog stvaranje efekta дымчатости očiju. Kao što vidimo, inženjering i nije težak na stvari, ali zahtijeva čvrste ruke.

Smokey (smoky eyes)

Jedna od varijacija «mačji pogled» za svakodnevnu мейк-apa je primijeniti nekoliko sjene po principu, od svijetlo do tamno, ali u drugom smjeru: počinju sa bijele boje u unutarnjem kutu oka i tamne sjene su postavljeni iznad vanjskog za sjedenje. Ali klasični priznaje prvu opciju.

Odabirom za sebe smokey «smoky eyes», važno je ne pretjerati s primjenom druge kozmetike – rumenila ili ruža za usne. Cijeli smisao ovog make up – make maksimalno izražajne to očima, jarke usne ili oštro definirane jagodice pri tome će već biti brutalni.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: