Šminka za зеленоглазых i рыжих

Kako pokazuje život, žena sa crvenom kosom su stalno u centru pažnje. Njima se dive i plavuše i crnke, a kamoli predstavnici jačeg spola. Crvena boja sama po sebi je vrlo upečatljiv i čak i malo agresivniji. Od ove boje postoje mnoge nijanse. Neke žene pokušavaju obojiti kosu u red boju, kao da se pritom sama djelovati.

Pravilno postavljanje akcentima

Зеленоглазым рыжеволосым красавицам, birate šminku, valja posebnu pozornost posvetiti расставлению akcentima. Samo pravi pristup tom pitanju pomoći će vam izgledati lijepo, a ne vulgarno. Svakako je potrebno staviti naglasak na jednu stvar: ili ste s naglaskom oči ili usne. Podaci pravila relevantna za bilo kakve šminke, ali рыжеволосым djevojke, ova ravnoteža se treba pridržavati nužno.

Pravilan odabir boja

Ako koristite za svoj make-up svijetle boje ruž za usne, birajte mat sjene blijed boja. Za večernji make-up usne mogu biti različitih boja, uključujući i tamnocrvena ili jarko crveno. Međutim, birajući sebi crveni ruž, treba uzeti u obzir neke nijanse. Naravno, crvena boja se može dodati vaš stil još više vatre i strasti, međutim, ako imate blijede boje kože, ova boja će izgledati ne samo napadan, ali i визгливым. Ne treba тонировать kožu, tamnije boje. Međutim, ako imate od prirode смугла koža, možete s crvenom bojom eksperimentirati. Djevojke sa su tamne kože također mogu pristupiti nijansu tamno bronzane i zelene nijanse.

Međutim, ako ste se odlučili staviti naglasak na svijetle usne, koristite nijansu više neutralne, transparentne nijanse, koje mogu imati lagan sjaj.

Što se tiče boje sjene. Klasična kombinacija zelene i crvene uvijek izgleda savršeno i zrači toplinu. Kako pojačati taj efekt, možete koristiti sjene sve nijanse plave i plave boje. Za dnevni make-up trebate koristiti mirnije nijanse ove boje, a u večernjim satima šminke može se sigurno koristiti svjetliju nijansu. A za poslovni make up nužno poštivati pravilo umjerenosti.

Smokey Eyes

Najviše рыжим зеленоглазым djevojke odijelo sjene od terakote i bež boje, kao i tople nijanse zelene. Također možete koristiti make-up Smokey Eyes, u kojem možete dobiti izraz pogled kroz kombinaciju ljubičaste sjene sa sivim ili zlatna. U ovom slučaju, s ljubičastom bojom važno je ne pretjerati, uzmi mali ih je broj i ne hladu po površini cijelog kapka. Ljubičasto može učiniti malo primjetan bar u vanjskom kutu oka. Sjenilo najbolje je koristiti i tamno smeđe ili sivo-smeđe, a карамельную ruž, koralja i mat. Ne smije se koristiti u ovoj verziji, make-up sjajilo za usne, zelene oči stoje bi staviti naglasak upravo na njih.

I što je najvažnije, imajte na umu da vaš izgled – to je već svijetle i značajan naglasak, koji se ne isplati приправлять puno kozmetike. Vaš stil i tako će biti prilično zbunjujuće, pa čak i pomalo mistične.

Šminka za зеленоглазых i рыжих

Šminka za зеленоглазых i рыжих

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: