Šminka za зеленоглазых брюнеток

Kako pravilno odabrati šminka za зеленоглазых брюнеток, te treba profesionalno pristupiti odabiru palete boja. Posebno je važno da se svi boje savršeno odgovarao pod svoj цветотип, odnosno u kombinaciji s bojom kose, očiju i kože. Postoje određene preporuke vizažisti, s pomoću kojih možete napraviti svoj prepoznatljiv i jedinstven stil.

Savjeti vizažisti

•Najvažnije je znati u lice svoje neprijatelje. Prije svega, зеленоглазым брюнеткам treba znati da je tabu za njih bojom sjenila je srebro. Možda mnoge iznenaditi činjenica, jer сребристый boja je univerzalna i prikladno je za većinu ljudi. Međutim, naglasiti ljepotu zelene oči takve boje neće uspjeti. Osim toga, ova boja će biti u mogućnosti da ih neizraziv i lišiti ih svojim prirodnim загадочности. Također ne odgovara зеленоглазым брюнеткам crna crna je boja koja će učiniti prvi pogled neprirodna i primitivan. Oprezno valja odnositi i zelene boje, jer boja sjenila za oči ne mora odgovarati boji očiju. Još jedan zabranjeno boja je plava. Pažljivo se treba odnositi na ružičastoj nijansi sjenila, jer oni će biti u mogućnosti učiniti svoje oči umorni.

•Pravo bojom sjenila za ovu vrstu izgledu postanu smeđe, малахитовые i brončane boje. Možete također uredno eksperimentirati i priliči sebi odgovaraju nijanse zelene i ružičaste boje.

•Maskara treba koristiti crnu ili smeđu.

•Ton osnova ili u prahu može biti tri nijanse: za dnevni make-up персиковая ili клубничная, a za večernji make-up – nijansu tamne sunčanje.

•Za spektakularne make-up treba staviti naglasak na usne. Ruž za dnevni make-up je odabrati koralja, tamno ružičaste i boje trešnje, a za noćno – рубиновое i crvenu.

Tehnologija izvođenja dnevni make-up

Зеленоглазым брюнеткам, koji žele da se njihov make up je bio najuspješniji, stoji da bi ga maksimalno nježna, mekana i prirodno. To ćete postići koristeći неяркие hlad u toplim tonovima.

1.Za početak potrebno je stvoriti besprijekoran ton. Pri tome je posebno važno da se na koži nije bilo hrapavi mesta, jer oni ne će postići savršenu boju. Da biste otklonili ovaj nedostatak, nanesite na problem zemljište hidratantni gel ili быстрорастворимый krema. Nakon toga na kožu treba nanijeti тональную osnovu. Pri suhoj koži nakon osnove koristite tonski krema, kada masne – u prahu.

2.Na mobilnim kapka treba nanesite svijetlo smeđe sjenilo jedva primjetan crvena nijansa. Ovaj trik će vam pomoći učiniti vaše oči izgledaju duboke i svijetle. Donji stoljeća šetnja više tamne sjene u smjeru rasta trepavica.

3.Nakon toga potrebno je napraviti finu strelicu. Pokušajte da ne ostavljaju praznine između strelice i linije trepavica.

4.Nanesite crnu удлиняющую maskaru u dva do tri sloja.

5.I konačno, idite na usnama. Treba odabrati i senzualnim i svježe nijanse, kao što su blijedo roza ili breskva. Ako želite koristiti sjajilo za usne, potrebno je izdvojiti kontura olovkom na полтона tamnije usne.

Ovaj make-up je idealno za rad i učenje, a on će savršeno kombinirati s odjećom u stilu «casual» i sa sportskim stilom. Naravno, svaka djevojka je jedinstven, i da je dobro naglasiti svoju ljepotu, vrijedi eksperimentirati i izabrati najprikladniji izbor šminke.

Šminka za зеленоглазых брюнеток

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: