Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

Smatra se da zelene oči imaju neobičan magijom. Uostalom, zeleni pogled privlači i fascinira. Zato pravilno položeni make-up za zelene oči je vrlo sposoban «zarobiti».

Šminka zelenih očiju

Šminka zelenih očiju ima svoje karakteristike. Kako profitabilno pokupiti sjene na na oči, potrebno je uzeti u obzir njihove nijanse. Postoji nekoliko nijansi zelene oči.

1. Нефритово-zelene oči. Takva nijansa s pravom se smatra najviše zasićena i tamne, tako da na taj očima odgovaraju tamnije nijanse sjenila i olovka. Bez obzira na to, takva nijansa smatra univerzalni, tako da ovdje možete eksperimentirati.

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

2. Oči boje morske valove, možda, s dozom tirkiza. Kao zelene oči smatraju pola plava, boja može varirati ovisno o odjeće, raspoloženje i rasvjete. Na taj očima su idealne plave sjene i sjene svijetle nijanse.

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

3. Svijetlo zelene oči. Još uvijek kao oka se zove «mačka neko», oni se smatraju klasičnim izbor zelene oči. Na oči uvijek pogodna za nijansu svjetlije boje šarenice oka. Ne preporučuje se sjene tamne boje (mogu biti relevantni samo na vanjskom kutu oka).

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

4. Sivo-zelene oči smatraju najviše među zelenim svjetlom. Na taj bodove vrlo nepoželjno pokupiti tamne sjene. Unatoč činjenici da je pravi hlad pokupiti teško, košta samo početi od nježnim, pastelnim bojama.

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

Boje šminke koje su pogodne za zelenim očima

Najprikladnije boje šminke za zelene oči – kontrastne boje, na primjer, sve nijanse lila boje. Sjene ove boje se mogu koristiti i tijekom dana i u večernjim satima šminke. Za kombinaciju možete koristiti sjene pastelne nijanse (breskva, kaki, bež, boja slonovače).

Зеленоглазым шатенкам idealne su sve smeđe sjenilo. U kombinaciji s takvim sjene odlično će izgledati olovka smeđa i crvena olovka za obrve. U večernjim satima make-up se preporučuje koristiti svijetle nijanse smeđe boje (bronza, bakar, zlato).

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

Žene sa crvenom kosom i zelenim očima odgovaraju sve nijanse zelene sjene koje se mogu koristiti i зеленоглазые crnke.

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

Sjene svijetlo smeđe i персиковых nijanse savršeno će izgledati na zelenim plinovima plavuše. Ako je kosa smeđa sa zelenim očima tirkizne, onda će odgovarati zelena i tirkizno sjene u kombinaciji s crnim strelicama.

Šminka za zelene oči – 50 najljepših mogućnosti

Što nikako nije pogodan za šminkanje zelenih očiju?

Unatoč činjenici da je na zelenim očima pogodan mnogo nijansi, postoje neke neželjene boje. Na primjer, srebrna šminka kategorički ne odgovara za šminkanje zelene oči.

Crna šminka također se ne preporuča raditi za takvu boju očiju. U suprotnom, najbolje je koristiti tamne nijanse sive, smeđe, ali ne crne boje.

Plava šminka daje zelenim očima vulgarnosti, osim zelene oči boje morske valove.

Jedinstveno reći da je ružičasta šminka vam ne odgovara, to je nemoguće. Stoga je potrebno eksperimentirati u svakom konkretnom slučaju. Ovaj make-up prilično neobičan.

Kolekcija fotografija – make-up zelenih očiju

«Moderan» nudi nekoliko opcija za šminkanje zelene oči. Možda među njima možete pronaći prikladan za vas.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: