Šminka za ured: jednostavan i prirodan

Šminka za ured ne mora biti prkosan i svijetle. Takav make-up bi trebao lagano naglasiti vrline, ali i sakriti nedostatke lica. Dakle, kako napraviti šminka za ured, potrebno je koristiti okvir, olovka, crna maskara, pastelne sjene (može nježne ili meke boje), ruž ne svijetle boje i malo prahu.

U uredu šminke preporučljivo je da se odrekne strijelac i masnih подводок. Conture olovka treba biti izabran boja sjene, koje mogu biti različitih mekih nijanse. Potrebno ih je dobro hladu kada se primijeni. A evo maskara je najbolje nanositi samo na gornje trepavice. Nemojte koristiti jarko-crveni ruž, bolje dati prednost jagode i vinski nijanse. Za glazuru treba nanijeti na T-zonu u malom broju, da bi izbjegli sjaj.

Šminka za ured bi trebao biti lako i prirodno, pa se u njoj ne dominiraju jarke nijanse, a meka, kao što su: bež, krem, svjetlo srebrna, šampanjac.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: