Šminka za sivo-plavim očima

Обладательницы sivo-plavih očiju razlikuju свободолюбием, jednoumlje i своенравием. S takvim kvalitetama oni mogu postići uspjeh u mnogim svojim nastojanjima.

Šminka za sivo-plavim očima

S pravom šminkom ćete uspješno riješiti svoje najrazličitije probleme. To je osobito istinito u slučaju, kada je riječ o tome kako proizvesti željeni dojam na predstavnike jačeg spola. Da biste vi mogli svoje неотразимостью i ljepoti protiv oduševiti čovjeka, vi morate da obratite pažnju na neke savjete za make-up umjetnika.

Što se ne uklapa sivo-plavim očima?

Šminka za sivo-plavim očima

Vodeći vizažisti istaknuo nekoliko stvari koje mogu negirati sve svoje napore i učiniti vaš make-up neprimjerenom. Da u make-up neprihvatljivo:

•Ne koristite nijansu ili sjenilo za zelene boje, jer on je hladan prema vašoj boji očiju i da će učiniti vaš pogled невыразительным.

•Ne koristite crnu olovku, koja učinit će vaš make-up grim. Crne strelice mogu samo učiniti vaš make-up vulgaran.

•Budite oprezni s ljubičastim, bež-roza i blijedo-ružičaste boje, oni mogu odabrati svjetlinu i zasićenje boje. Koristite ove nijanse samo onda kada vam je potreban upravo takav učinak.

Smoky eyes

Unatoč popularnosti učinak smoky eyes, ne može se pripisati standardnim vrstama šminke. Nego što se može objasniti magiju «дымчатых očiju»?

Šminka za sivo-plavim očima

Šminka smoky eyes obavljanje nije teško: treba samo staviti naglasak na donjem stoljeću, uopće ne dira gornji. Posebno mjesto preporuča dati maskare, ovdje će biti prikladno načelo koje glasi: «što više, to bolje». Nanesite maskaru na trepavice, pričekajte da se osuši, i opet nanesite još jedan sloj. Učinite to nekoliko puta. Veliki sloj maskare će dati očima izražajnosti i open-završila predanost dubine. Завейте trepavice, tako make-up će izgledati uredniji.

Šminka za sivo-plavim očima

Ako ste konačno i neopozivo odlučio pogoditi oko, odabrati upravo ovaj make-up, to je win-win situacija.

Neke tajne šminke

Dobar make-up već nije luksuz, to je norma. Međutim, kako bi ga izvoditi, morate znati neke tajne.

•Ako želite izdvojiti to je siva boja vaših očiju, trebali bi koristiti sjene boje čelika. A ako želite usmjeriti ne sivo-plave boje očiju, a čine ih nježno-изумрудными, da se isplati iskoristiti žuta, svijetlo zelena ili bakrenim sjene. Postići isti tirkizne nijanse očiju pomoću tirkizne boje sjene.

•Sivo-plavih očiju pogodna je za gotovo bilo koju boju ruža za usne. Vi samo trebate stavite ga u nekoliko slojeva, kao maskara, da ne bi svoje napore na «ne» i ne dobiti loše opciju make-up.

Morate zapamtiti da ste neodoljiva i možete izgledati savršeno, kao što sam savršenstvo.

Šminka za sivo-plavim očima

Šminka za sivo-plavim očima

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: