Šminka za sive oči

Tako je ljudsko tijelo, kao što su oči, u stanju postići nevjerojatan uspjeh kod muškog spola. Oni mogu biti vrlo različitim bojama, od crne do blijedo — sive boje. Upravo o tim očima sivilo boja, treba razgovarati. Pravilno nanijeti make — up- veliki posao, koji bi trebao biti održan pažljivo i bez žurbe.

Pri odabiru boja sjene za svakodnevni život, prednost treba dati plavom ili svijetlo zelene boje.

Za dobivanje efekta posebne izražajnosti i dubokim ljepote sive oči, treba koristiti ne jednu nijansu boje.

Potrebno je da plava boja sjenila za oči i nanesite na gornji dio kapka, na njegov vanjski kut. A svijetle zelene sjene na unutarnju kutnu dio susreta obje boje mora proći blagi reunion je u середке stoljeća, a onda растушевано za integritet i laku za uljepšavanje.

Šminka za sive oči

Za posebne svečanosti i odvratno jedinstvenost možete iskoristiti srebrne boje sjene s metalik efektom. Dobri će blijedo ružičaste nijanse, kao i nacreous.

Zlatne sjene, nanijeli na cijelu liniju trepavica dnu, će napraviti izvanrednu izraz očiju, pretvarajući ih od sive do plave boje.

Da biste vizualno povećali oči možete koristiti posebne kozmetičke olovke bijele boje, koji donose unutrašnji očni kapak. A za manju, naprotiv crne boje, koja će dati onome posebnu ekspresivnost.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: