Šminka za sive oči – 60 najljepših mogućnosti

U prirodi sive oči su prilično često, i još uvijek se smatra da je vrlo lijepa. Možda zato što je u svojoj suštini često su хамелеонами. Kao što oči mogu imati nijanse plave, zelene i smeđe boje. Tako da njihova nijansa može se razlikovati ovisno o vremenskim uvjetima, šminka, odjeća, raspoloženje.

Šminka za sive oči – 60 najljepših mogućnosti

Da je pogodan za šminkanje sivih očiju?

Postoji mišljenje da za šminkanje sivih očiju stane sve trikove, međutim, postoje neke tajne, mogućnosti pružiti te lijepe oči.

Na primjer, ako koža žene ima toplu nijansu, poželjno je koristiti золотистую, песочную, brončane ili карамельную boja, koja je uvelike će promijeniti izgled. A evo u ovom оттенке kože naglasak na boji lica će učiniti sjene hladnih boja (plave, zelene, plave, plave, ljubičaste i ružičaste boje).

Ako je koža hladna nijansa, odvojiti pogled će vam nijansu ljubičaste i zelene boje. Za naglasak na boji lica koristite svjetlo smeđe, ružičaste, bež, сливочно-karamela i svijetlo ljubičaste sjene.

U tom slučaju, oči su plave boje, treba koristiti sivo-plave sjene.

Zapamtite, što nije preporučljivo stavljati na kapke sjene precizne boje šarenice i koristiti vrlo svijetle boje, inače sive oči mogu «izgubiti».

Da biste stvorili efekt sjajnom sivih očiju, koristite samo biser sjene.

Šminka za sive oči za plavuša

Za plave djevojke s toplim dodirom kože su idealne neutralne bež i pješčanog nijanse, koje će dati onome topline i otvorenosti.

Šminka za sive oči za темноволосых

Za сероглазых ljepotica s tamnom kosom gotovo da i nema ograničenja u odabiru boja sjene. Pa ipak, preporučuje se da ne zlorabe takvim nijansama, kao plam, žuta i plava. Za ovu kombinaciju boja očiju i kose je savršen spoj lila i zelene sjene. Ne manji učinak može se postići uz pomoć sjene сиреневых, ljubičice i бордовых boja.

Osim toga, sive oči su idealne za lutkarsko šminke s obzirom na fizički izgled i odjeću.

Navečer make-up za sive oči

Plave i plave sjene idealne su za večernje šminke sive oči. Kao sjene isplati kombinirati s bijelim, koji se primjenjuju na unutarnje kutove oka i ispod obrva. To će dati smislu vitalnosti i otvorenosti. Kada je boja očiju ima dodatne mrlje, možete se poslužiti bojama, odaju glavni nijansu.

Navečer make-up za sive oči vam omogućuje da koristite olovku, kao i crne i smeđe boje, koju treba dobro растушевать. Растушевка će šminka blage. Prije nego da se donji kapak, preporučuje se unaprijed eksperimentirati, jer to nije uvijek izgleda dobro. Ne treba zaboraviti бровях, zadržavajući efekt prirodnosti slike. Za trepavica odgovarati maskare crne, plave ili sive boje.

Šminka za sive oči – 60 najljepših mogućnosti

Kako bi se uvelo sive oči različite nijanse, uz pomoć šminke

Da biste stvorili sliku idealno sivih očiju, isplati iskoristiti srebrne boje sjene s metalnim odljev i sjaj. Također će odgovarati tamno plava boja sjene. Svijetlo siva sjena stvaraju efekt tamnije nijanse transparentno-sive oči.

Plavo sive oči će vam dati brončana, zlatna, pijesak, žute ili narančaste sjene potrebno nanesite na gornji kapak i растушевать, a na liniji donjih trepavica – za nijansu plave boje). Kao i crna i tamno plava maskara.

Zelene ili plave boje sive oči dati svijetlo plava, bog ili čokolada sjene (nanesite na gornji kapak i растушевать, a na liniji donjih trepavica nanesite zelena sjenilom ili olovkom tirkizne, zelene nijanse).

Sive oči ne «vole»…

Unatoč činjenici da su sive oči idu gotovo sve nijanse, ne preporučuje se koristiti sivu paletu sjenila u ton očiju ili malo svjetlije. Bolje nanositi sjene na ton tamnije vlastitog boja irisa.

Osim toga, potrebno je pažljivo nanesite smeđe sjenilo. Na primjer, tamno-smeđa, narančasta i terakota boje može stvoriti efekt заплаканных očiju.

Foto – make-up za sive oči

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: