Šminka za сероглазой crnke

Сероглазая crnka može da postane prava kraljica. Njezini upečatljiv izgled uz zagonetan pogled nužno poništiti s uma ni jednog muškarca. Samo nekoliko poteza ispravno подобранного make up – i pobjeda će biti kod njega u džepu. Međutim, kako bi se postigao potreban efekt, make-up mora biti dobro i pravo.

Učinak potajno

Šminka za сероглазой crnke

Obično misle da je crnke mora biti isključivo vidljiv i upečatljiv, kao i druge šminke na njezine svijetle izgleda jednostavno neće biti vidljiv. Međutim, savršen za crnke će to nevidljivo šminka, pri čemu su sjene će obratiti pozornost ne na sebe, a na oči njihove обладательницы. Stoga valja pozdraviti se s mitom o jakom make-up i obratiti pažnju na lagane i tihe nijanse.

Šminka za сероглазой crnke

Za загорелых djevojke odijelo brončane ili tamno smeđe sjenilo, olovka u ton i tamni maskara. Šminka mora biti izdužena oblika. Dakle, može se postići učinak mačji očiju i проникновенного i duboki pogled.

Šminka za сероглазой crnke

Za puti брюнеток najuspješniji izbor opcija sa zatamnjenim kutovima očiju. Pri tom mišljenju postaje svjetliji i выразительнее, a koža – više baršunast. Boja kose samo će još više da se usredsredi na lijepim izgledom djevojke. U tom make-up će se zagubili sjajna, nacreous i sjajni sjeni, bolje odabrati nijansu s baršunasti mat strukturom.

Šminka сероглазой crnke mora se razlikovati ton s bojom kože i kose. Idealne nijanse, koje su malo tamnije nijanse kože, međutim, na nekoliko tonova svjetlije boje kose. Na taj način će biti moguće stvoriti tajanstven i privlačan način. Uostalom, za dnevni make-up najprikladnije će bež i smeđe nijanse, jer oni nisu jako vidljivi i ne vidljivi, a dobro vršiti svoju funkciju – učinit će djevojku još spektakularno.

Dodajte malo boje

Šminka za сероглазой crnke

Sive oči dovoljno neutralan, ali uz pomoć šminke im se može dati toplih, ali i hladnih čeličnih nijanse. Osim toga, sivih očiju prisutan čarobni efekt kameleon.

Iskren i otvoren, kao i atraktivne i svijetla će pogled na djevojku, ako se koristi svijetlo rozo plave nijanse šminke. Posebno će odgovarati takav make-up za молоденьких djevojaka. Svijetlo rozo-plavo raspon nijansi može učiniti vizualno oči šire, a sive oči steći pri tome plavkaste nijanse.

Isti plavo-ljubičasta šminka će odgovarati i za večernji make-up, ako dodate malo sjaja ili sedef kako bi vaše oči засияли. Ako s takvim sjene koristite smeđe ili svijetle boje maskara, vaš um će postati anđeoski i lako.

S takvim svijetlim nijansama šminke oko očiju ne treba koristiti ruž jarke, zasićenih boja. Bolje ограничьтесь svijetli ruž ili sjaj za usne, kako bi naglasak na očima. I tada vaše oči će vas privući na sebe poglede drugih.

Сероглазым брюнеткам također će odgovarati neočekivano šminka u ružičastim tonovima, koji je malo kome odgovara. Svoje sive oči u tom slučaju bit će posebno istaknuti i prodoran pogled. Oni će se sjaji čistu srbiju i pružaju čaroban i nestvaran učinak vaše oči. Sive oči i ružičasta šminka će biti pravi magnet za druge. Da biste još više pojačali učinak, treba odabrati ruž zasićene boje tople čokolade, ljubičasta baršuna ili zrelih trešanja.

Tajne sive oči

Šminka za сероглазой crnke

Da biste uspješno manipulirati drugima, za сероглазых брюнеток na umu nekoliko pravila.

•Cijan plava šminka vašem pogleda, dat će snagu i sposobnost, koja se još više će istaknuti crna maskara. Na taj način će postati istinski kobno. Nemoguće je odoljeti iskušenju da se zamoči u bazenu takvih očiju! Vešto koristite ovaj!

•Za učinak svjetlucati u očima, treba koristiti sjene, koji će biti svjetlije oči. Takva šminka može vizualno zatamnjenje mišljenju, ali i kako bi ga razgledati baršunast i neprobojan, kao da je noć. Vrlo će ići na takav način da djevojke koje imaju orijentalni izgled, o kojima govore, da su oni u očima чертики пляшут.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: