Šminka za русых kose

Jedan od najtraženijih i najpoznatijih vrsta ženske izgled – русоволосые babes. Ni jedan globalni prikaz nije potpun bez modela s светловолосыми djevojkama, koje se mogu pretvoriti u fatalne ljepote, tako i u šarmantan princeze. Šminka za djevojke s русыми kose zahtijeva poseban pristup u zavisnosti od nijanse boja kose i boja kože.

Make-up očiju za русых

Šminka za русых djevojaka vrijedi pokupiti, počevši od boje očiju. Ako je kombinacija boja će biti prava stvar, onda može dobiti lijep i skladan način.

Šminka za plavim očima русоволосым djevojke se stvara na temelju bež, сиреневых, изумрудных, zelene i ružičaste boje. S najnovijim bojama sjenila treba biti pažljiv, jer se može dobiti dojam umorne покрасневших očiju. S drugim bojama i ne isplati se držati do. Na trepavice primjenjivati sivu ili smeđu maskaru.

Za kombinaciju русых kose sa sivim očima, koje imaju nekoliko nijansi, u make-up možete koristiti većina nijanse palete, na primjer, gray, srebrne i tamno plave boje sjene.

Šminka zelenih očiju, u kombinaciji s русыми kose poželjno obaviti u nježnim prirodnim bojama. To je – breskve, bež, krem i smeđe boje. Izraz onome dati olovka zlatne, smeđe, i čokoladna boja.

Šminka za карих očiju русоволосых djevojaka stvara se na temelju njihove цветотипа. Tako, djevojke s toplim цветотипом možete koristiti nijansu smeđe i brončane nijanse, a od hladne sjene plava, сливовых i ljubičastih boja. Sjetite se da je višak ljubičaste sjene može dodijeliti krugovi i vrećice ispod očiju. Maskara će odgovarati crno ili ugljen.

Dnevna šminka za русых

Izvršiti dnevna šminka za русых ljepotica, znajući određene točke, nije teško. Najvažnije pravilo – čak i tonus kože, za koje je potrebno odabrati pravu nijansu, ovisno o boji kože. Tako svijetloj koži odgovara boja slonove kosti, i tamno – breskve ili bež nijanse.

Dnevna šminka mora biti prirodno. Tako da djevojke sa tamno-plavom bojom kose možete koristiti zlatna olovka ili sjene, dubina boje kojima ovisi od nijanse kože. Pri tome kontura se primjenjuje samo na liniju rasta trepavica. A evo cure sa svijetlom русыми kosom, bolje je odabrati svijetlo bež ili svijetlo smeđe sjenilo. Duž linije rasta trepavica to je vrijedno provesti eyeliner, a na popravni trepavice crna ili smeđa maskara. Usne bolje izdvojiti pomoću prirodnog ružičastog sjaja ili ягодного sjajilo.

Dnevna šminka русых frajer razlikuje matirano i mirnim tonovima. Stoga se ne preporuča koristiti rumenilo, a izbjegavati jarko crvenih, сливовых i narančaste boje na usnama.

Navečer make-up za русых

Za русых ljepotica provesti večer make-up trebate u svjetlijim i zasićenih boja, pri tome zadržati ravnotežu između prirodne ljepote i svijetle šminka.

Kao i bilo koji drugi šminka, večernji trebao početi s ujednačavanje boje kože i maskiranje njegovih nedostataka. Usput, treperave rumenila vizualno mogu posvijetliti ton kože i dati sliku загадочности.

Odličan izbor za večernji make-up će postati dimi s tamnim sjenama. Odaberite naglasak. Ako je oči, onda приглушите boja na usnama (umirujuće nijanse, na primjer, ružičasti ili tjelesne), a ako usne (na primjer, koralja, tamno ružičaste ili crvene boje), a zatim oči ne treba previše isticati. Koristiti nacreous sjene vrijedi samo u slučaju, ako su dobro rezoniraju u cjelini, sa svim način. U tom šminke preporučljivo je koristiti tamno sjenilo i maskara. Za večernji make-up je idealno, treba uzeti u obzir sve – boja kose, kože, noktiju, zajedno itd.

Vjenčanje makeover za русых

Vjenčanje je poseban događaj, gdje je izgled mladenke nema pravo na neuspjeh. Slika mladenka mora kombinirati nježnost, ženstvenost i ekspresivnost. Vjenčanje makeover za русоволосых nevjeste ima svoje tajne.

Prvo, temelj za odabir boja je za nijansu kože. Sve ovisi o vašem цветотипа, na primjer, sjene smokey ili ružičaste nijanse najbolje je koristiti za hladno цветотипа, a toplo za jesensko-proljetni. Tonski krem boje bjelokosti pogodna je za svijetlu kožu, a bež – za tamne.

Drugo, boja očiju. Голубоглазым nevjeste treba odabrati nijansu zelene, emerald, bež i ružičaste boje. Na карих oči će izgledati savršeno ljubičaste, plave, bijele i smeđe sjenilo. Osim toga, možete koristiti tamna olovka i maskara. Mladi sa sivim očima make-up najbolje obavljati u srebrno, sivo i zasićenih plavim tonovima, možda, s metalnim sjajem. Također možete koristiti zelene sjene, a oblik oka istaknuti растушевать linije rasta trepavica. Зеленоглазым красавицам preporučuje se obratiti pažnju na bež, breskve, smeđe i zlatne nijanse sjenila za oči.

Za usne najbolje je koristiti mat ruž prirodne boje ili blagi sjaj. Dati sliku posebnu draž, možete koristiti румянами nježno ružičaste ili boje breskve.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: