Šminka za русых i голубоглазых

Русоволосые plavook babes — to je dovoljno snažan način, iako se na prvi pogled ostaviti dojam meke i lomljive. Pravo šminka pomaže naglasiti očaravajući akcija бездонных plavih očiju. Takav tip izgleda najviše vole svim визажистами, jer ovaj izgleda ima široko polje aktivnosti.

Pravila za dnevni i večernji make-up

Da biste stvorili dobar make-up, svakako treba paziti da ga se boje соотносился obrađenog bojom kose i očiju.

Dnevna šminka može se izvesti pomoću sjene srebro, zlato i biser nijanse. Također odlično će izgledati na takve djevojke ljubičasta, ljubičasta i лавандовые nijanse. A sjene određene nijanse zelene boje, daje plavim očima nijansu nježne изумруда.

Za večernji make-up najviše odgovara tamno plave sjene, ali pridržavajte se mjera kada se primijeni, sjene ne moraju preklapati onaj efekt koji treba provesti upravo u oči. U potpunosti u skladu s odabranom bojom sjene također treba odabrati boju maskare. Ako koristite svijetle sjene, maskara mora biti siva, crna maskara je ipak bolje je rezervirati za svijetle i večernjeg make-up. A evo smeđa maskara koristiti ne treba, to neće biti najuspješniji je za vas izbor. Conture olovka pick plave ili sive boje, kao i one boje koje se uklapaju u nijansi na svoju kosu.

Šminka za русых i голубоглазых

Tonski krema русоволосым голубоглазым красавицам treba odabrati i ružičasto-tjelesne nijanse, a za glazuru možete odabrati boje breskve. Bit će super ako imate rumenilo sve nijanse boje breskve.

Šminka za русых i голубоглазых

Isti bi trebao biti fer i ruž za usne. Čak i ako ćete napraviti navečer make-up, ne bi trebali odabrati jarko-crveni ruž. Svijetle nijanse ruža za usne mogu učiniti vaš make-up vulgaran. Najuspješniji za vas nijansama će bež, koralja, золотисты i pink. Također možete koristiti svjetla na sjaj za usne.

Smoky Eyes

Šminka za русых i голубоглазых

Pričajmo malo o šminke Smoky Eyes. Za njega plave oči, plava kosa najviše odgovara. Uz pomoć «smokey » pogled» možete od sebe napraviti fatalnu ženu koja je, bez sumnje, biti u stanju privući pozornost svih predstavnika jačeg spola. Vi samo treba znati da takva šminka ne treba nadopuniti румянами ili svijetle ruž. Kako biste dovršili takav način, može se samo lagano premažite usne transparentan sjaj.

Kako napraviti jednostavan make-up?

Šminka za русых i голубоглазых

•Prije svega, nanesite na ¾ dio kapka sjajna sjene, pokrivanjem kapka od jednog kuta do drugog.

•Na pregib oka nanesite plave sjene.

•Olovkom tamno plave boje s metalnim dozom prijeđite duž linije trepavica jasnu liniju.

•Zlatna sjene pomaknite se na unutarnji kut oka.

•Nanesite maskaru.

•Na usne nanesite sjaj boje breskve.

Šminka za русых i голубоглазых

To je sve. Spreman je jedan od najvažnijih uspješnih opcija make-up za русых голубоглазых ljepotice.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: