Šminka za povećanje očiju

Svake žene uvijek žele izgledati atraktivno, moderno i ukusno. Velike lijepe oči – jedna od takvih stvari. Međutim, priroda nije nagradila svim takvim očima. Velike oči – uvijek u trendu, ali ne mogu svi nanositi make-up, tako da bi pogled izražajnije i stvoriti učinak ogromnih očiju. Djevojke s velike i izražajne oči uvijek će privući na sebe pozornost, pa bi se postigao takav rezultat, potrebno je ispitati jednostavne tehnike i trikovi make up za povećanje očiju.

Povećanje oka uz pomoć šminke

Da biste pomoću šminke vizualno povećati oči, preporučljivo je znati osnovne principe. Prvo, odabrati pravu nijansu. Drugo, koristite odgovarajuće tehnike njihove primjene. I, treće, da pravilno nanijeti maskaru na trepavice.

Povećanje oka uz pomoć šminke moguće uz poštivanje nekih osnovnih pravila i savjeta. Slijed akcija igra ključnu ulogu u tome kako će izgledati nakon nanošenja šminke na oči. Tako, romantični pogled se može dobiti ako se nanese sjenilo ispod sjene, a ako je obrnuto – stroži. Osim toga, kako bi se izbjeglo sužavanje očiju, ne preporuča crnom olovkom na donjem stoljeća. Olovke tamne boje treba koristiti samo na gornjem stoljeću.

Što se tiče trepavica, onda ih treba dobro premazati i split, a posebna pinceta twist ih, time dajući onome otvorenosti. Ako je dnevni make-up, onda ne treba koristiti u boji tinte ili je svedena na minimum. Umjesto takve maskare možete uzeti nacreous sjena s malo sjaja.

Navečer make-up za povećanje očiju

Navečer make-up sam po sebi ne daje nikakve pogreške. On uvijek mora biti savršen. Dakle, nanose navečer make-up za povećanje oka, potrebno je znati za sigurno, sjene bilo boje uspješno izdvojiti rez oči, čineći ih vizualno više.

Vizažisti preporučuju u večernjim satima šminke smanjiti korištenje sjene tamne nijanse. U suprotnom, oni će stvoriti efekt duboko posadi očiju. A ovdje svijetle sjene pomoći da se ispravno naglasiti boju očiju, tako što ih više otvorene.

Sjena treba izabran boja očiju. Na primjer, za pojačavanje карих očiju najbolje je koristiti nijansu smeđe, bež, zelene ili ružičaste boje. A evo u make-up za povećanje zelenih očiju bolje isključiti bijele, plave ili srebrne sjene. Kao što nijanse će oči dosadno i nije vidljiv. Na zelenim očima stane sjene svijetlo ružičaste, smeđe, ljubičaste i nijanse breskve. Učinak povećanja plavim očima će vam pomoći stvoriti zelene, sive, breskve i smeđe sjenilo.

Ako se u stvarnom životu djevojku više vole prirodne svijetle šminka za povećanje očiju, za večernji je moguće iskoristiti u više gužve, sa prekrasnim sjajem. Dakle, za večernji make up savršeno odgovara nijansu tamno smeđe ili sive nijanse.

Također vizualno povećati oči će vam pomoći da pravilno uređene obrve. Grickaju obrve treba samo sa dna, što će se otvoriti veliko područje za šminkanje, a oči će postati veći.

Tehnologija u fazama šminkanje za povećanje očiju

Dakle, postići pravilan učinak – velike oči, «Moderan» upoznati s fazama šminkanje za povećanje očiju.

Sjeti se da sjene ne gura i dobro leći, prije nanošenja na kapke treba staviti podlogu ispod šminke.

1. Na trepavice se nanosi prvi sloj sjena samog svjetliju nijansu. To je područje подбровной luk i unutarnjeg kuta očiju. Tamne sjene, dobro растушевав, smješten na vanjskim uglovima očiju.

2. Unutarnji dio gornjeg kapka прорисовывают контурным olovkom bijele boje, a liniju trepavica tamnom olovkom provode.

Kako bi se izbjeglo obrnuti efekt – суженных oči, bolje je odustati od eyeliner, koristite samo blage olovka.

3. Na trepavice poželjno primijeniti klasičnu crnu maskaru homogene teksture, ne sadrži комочков. Prvo naslikao nekoliko puta gornje trepavice, nakon čega osvjetljavaju donji dio kapka s olovkom bijele boje. Donje trepavice stoji malo boje, samo u ovom slučaju, oči vizualno će biti više.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: