Šminka za plavuše sa smeđim očima

Šminka za plavuše sa smeđim očima

Očaravajući vlasnicima карих očiju morati malo «raditi» s make-up, ako je kosa svijetla nijansa. Blondes, bez obzira na to, prirodne boje kose ili «kupili», za obavljanje pravo make-up treba uzeti u obzir i jedna važna stvar – make-up bi trebao poslužiti kao svojevrstan связуемым, kontrast između tamnih očiju i svijetle kose, ali pri tome činiti maksimalno органичным i ne nametljiv.

Držeći se nekih jednostavnih pravila, da ste sigurni осилите i ovu «znanost».

Dakle, nekoliko osnovnih pravila za stvaranje savršene šminke blondes sa smeđim očima:

— ton lica mora odgovarati nijansi kose. Ako je boja kose je dovoljno svijetao, onda je i boja kože ne bi trebao biti previše смуглым i obrnuto.

— prilikom odabira boja za šminkanje, treba se koncentrirati samo na jednom dijelu lica i to je za nju odabrati svjetlije boje. Drugim riječima, potrebno je napraviti samo jedan naglasak. Ili oči ili usne.

— vlasnik koju bi nijansu «plavuša» ne, vaša šminka mora nužno uključivati boja, identičan vašoj boji kose. Tada je i izgledati će biti skladan, i oči korisno je dodijeliti.

— boja sjene treba odabrati na temelju željeni rezultat: siva boja, na primjer, na svoje oči izraza, plave sjene – dati игривости.

— jasno, koristan boja rješenje za šminkanje blondes sa smeđim očima, će nijanse smeđe boje.

— kao dnevni make-up stane sjene pastelne boje pomoću fine smeđe ili crne strelice i maskara u ton подводке.

Šminka za plavuše sa smeđim očima

Stvaramo «pravi» šminka

Na prvom mjestu, stvaramo idealnu «površina» za šminkanje. Выравниваем kožu pomoću tonsko krema, корректора za lice i puder. U završnu fazu crtanje osnove pod šminka će postati nanošenje tankog sloja румянами breskve ili smeđe boje.

Šminka za plavuše sa smeđim očima

Idite na oči. Kao eksperiment možete odabrati nijansu ljubičaste, sive, plave tonove. Maskara će biti primjereno ili crna ili smeđa.

U make-up za кареглазых plavuše, posebnu pažnju treba posvetiti бровям. Ako su dovoljno široke i tamne, i oni će morati malo «slikati». Idealno, ako je boja obrva, maksimalno sličan nijansa kose.

Na završetku našega «pravo» šminkanje, treba staviti malo sjaja za usne ili ruž na usne. Bez obzira na odabrani i napravili ste ranije šminke, boje vaših usana, prema nijansi kose i očiju, mora biti roza ili približno na njega. Ako ste vlasnik su tamne kože, možete probati koraljne, narančaste ili boje breskve. Prozirno sjajilo preko ruža za usne, će biti prikladan u svakom slučaju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: