Šminka za карих očiju

Ako imate tamnu kosu i smeđe oči, a zatim odabirom pravo šminka vam ne treba posebno brinuti.

Šminka za карих očiju jednostavan i elegantan. Tako da samo trebate naglasiti prirodnu ljepotu vaših očiju, tako što je nekoliko udaraca kod kuće.

Boja sjenila za oči za карих očiju, ovisno o tome koju boju ima šarenica oka. Da bi dodali oči veće izražajnosti, визажистами daje preporuke za korištenje blijedo-ljubičaste, kristala i maslinovog boja. Tamna kosa i smeđe oči su savršeno u kombinaciji sa svim nijansama smeđe boja.

Ako imate oči svijetlo smeđe nijanse, onda će vam se u lice sve nijanse maslinasto-smeđe boje sjene.

Crnke hrabro stoji sjene tamno plave boje, a trepavice naglasiti maskara u crnoj boji.

Šminka u plavim tonovima, za карих očiju je izrazit u jesen. Njegova ljepota je u многогранности prijelaza boja se postiže kombinacijom 4 nijanse sjenila za oči.

Najviše tamna nijansa plave sjene se nanosi linija uz rast trepavica i u vanjskim uglovima očiju. Malo više svijetlim sjenama растушевывается sve gornjeg kapka. Dva od svijetle nijanse primjenjuju ispod obrve i u unutarnji kutovi očiju.

Unutrašnje konture očiju dovodi olovkom boje karamela. Gornje trepavice подкрашиваются подкручивающей maskara crne boje, a usne oslikane ruž, ima nježne roza boje.

Ne treba zaboraviti da je korištenje olovka za oči za карих oči u dnevnom make-up nije nužno, a to je u make-up u večernjim satima će izgledati blistavo.

Ako nanesite eyeliner tanke strelice duž linije rasta trepavica na donjem i gornjem stoljeću, onda je vrlo dobro vidjelo kontura očiju. Ako želite vizualno povećati oči, onda strelice od vanjskog ruba oka сомкните i usmjerite ih malo gore, dajući im savijanje mačke.

Šminka za карих očiju

Za večernji make-up birajte nijansu smeđe ili smeđe boje. Rumenilo treba biti u tonu oči i ravnomjerno na gornje dijelove škole.

Primjena u make-up sjene narančaste i ljubičaste boje za кареглазых moguće, jer osoba će steći konotacije vulgarnosti. Također je potrebno izbjegavati velikog kontrasta, nanose sjene na vanjske i unutarnje kutove očiju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: