Šminka za кареглазых i рыжих

Prirodni рыжим bojom kose može pohvaliti samo jedna desetina stanovništva, jer je dosta rijedak. Međutim, ovaj svijetle boje je toliko popularan da je i plavuša, i crnke često odlučuju za boje svoje kose to je u ovom vatrene nijanse. Oni s pravom smatraju da su time će privući pozornost drugih.

Mit o tome da je za crvenom kosom djevojaka teško stvoriti odgovarajući make-up, nerazuman je. Mudro koriste kozmetiku možete vrlo jednostavno naglasiti ljepotu svoje svijetle kose. Za to samo treba posjedovati veliki obroka stvaranje šminke i poslušati naše savjete.

Odabir boje

Šminka za кареглазых i рыжих

Odabirom make-up, uvijek valja početi od boje očiju, kose i kože. Najčešće рыжеволосые babes imaju bijelu boju kože. U ovom slučaju potrebno je odabrati svijetle boje tonova sredstava: slonovače, svijetlo smeđe ili bež. Za takve kože najbolje će odgovarati dovoljno guste su sredstva koja se dobro матируют kožu. Na taj način će biti moguće dobiti ujednačen ton kože lica. A ako crvenokosa babes смуглая koža, ton osnove trebali odabrati više zasićenih: smeđa, bež i sl.

Za odabir boje ruža za usne i sjenila

Ako imate luksuznim crvenom kosom, a pri tome vas još i smeđe oči, može se reći da ste vrlo sretan. Vam je vrlo lako pokupiti šminka, jer je za vas gotovo da nema ograničenja. Na isto vam savršeno odgovarati čak i prirodna šminka, jer vaša slika je sama po sebi dovoljno upečatljiv.

Šminka za кареглазых i рыжих

Međutim, izvođenje klasične šminka zahtijeva poštivanje određenih pravila. Idealno bi bilo opcija, kada обладательницы рыжих kose imaju смуглую kožu. Za naglasiti je, treba koristiti odgovarajuće boje u prahu. Također možete koristiti бронзатором ili автозагаром. U tom šminke prikladno će koristiti sjene sive, zelene, болотного, smeđe ili smeđe boje. Ljubičaste i plave boje u ovom slučaju neće biti najuspješniji izbor.

Smokey Eyes

Za obavljanje šminka u tom stilu, treba iskoristiti tekućina smeđe ili tamno sive boje, jer je crna boja u ovom slučaju će izgledati prilično agresivno. Maskara treba koristiti crnu ili smeđu, a ruž – бежевую, zidanje, koralja, pa čak i narančastu.

Рыжеволосым кареглазым djevojke sreće dvostruko je, uostalom, svijetle boje kose vizualno povećava isti svijetle boje očiju. Stoga, make-up u ovom slučaju može biti više hrabar i odlučan. Vizažist preporučuju koristiti nijansu zelene, terakote, smeđe i boje pijeska. Najhrabriji su se djevojke mogu eksperimentirati s ružičastim sjene, ali i prirodnost ih šminkanje poremećen. Šminka, najvjerojatnije će biti nešto ekstravagantno.

Šminka za кареглазых i рыжих

Šminka za кареглазых i рыжих

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: