Šminka za кареглазых брюнеток objedinjuje bogatu paletu nijansi

Šminka za кареглазых брюнеток objedinjuje bogatu paletu nijansi

Stvoriti savršen make-up vlasnicima карих očiju i kose boje voronoi krila – ni malo problema. Jedna samo dostupnost «брюнетистой» шевелюры privlači poglede muškaraca na nju владелице, jer kao što je poznato, crnke imaju poseban šarm i tajnu. Djevojke s takvom bojom kose, obično su jaki duhom, sigurni u sebe i seksi. Ali, da bi se poboljšala učinak, čine crte lica više izražajna – pravo šminka samo je potrebno!

Šminka za кареглазых брюнеток objedinjuje bogatu paletu nijansi

Mi ćemo vas naučiti stvoriti savršen make-up za кареглазых брюнеток, a sve što je potrebno od vas – to je predanost i strast za eksperimente.

Šminka za кареглазых брюнеток objedinjuje bogatu paletu nijansi

Propustite priču o pripremnoj fazi za šminkanje – nanošenjem osnove, o tome smo u više navrata pisali ranije, a odmah prešli na «dekor». Za svaku ženu, zavodljiv pogled – što je najvažnije oružje na putu do osvojiti srca, tako im i treba posvetiti najviše pažnje. Tako, nakon primjene osnovnih sredstava pod šminka, dolazimo do мейкапа očiju.

Naravno, pri odabiru sjenila, rumenila i druge dekorativne kozmetike, što će vam u stvaranju savršenog načina, potrebno je uzeti u obzir tip izgleda, boja kože, oblik lica i sl. Za темноволосых djevojaka u smeđim očima predivna će biti zasićene, svijetle nijanse. A evo i svijetle žute boje će izgledati dosadno. Najviše dobitna boja za брюнеток će biti različite nijanse smeđe boje. Rumenilo možete odabrati dovoljno jarke crvene, roze, koraljne. Naglasiti sjaj i razigranost oči će vam breskve, smeđe, ružičasto ljubičast, zelene nijanse sjenila za oči.

Šminka za кареглазых брюнеток objedinjuje bogatu paletu nijansi

Dobro odabrana boje u prahu pomoći sakriti eventualne nepravilnosti boje kože. Ako ste odgovorno stane svim fazama izvođenja šminke, onda je u svoju torbicu moraju se mogu naći dvije nijanse u prahu – više svijetla i više tamna. Svjetlo mora biti na nekoliko tonova svjetlije boje vaše kože, kao tamna, dvostruko tamnije. Ako je vaša koža sklona жирному sjaj, izaberite izgubiti prahu, a više suha koža će odgovarati kompaktni puder.

Pravi svakodnevni make – up- zalog dnevnoj неотразимости

Prije nanošenja boje na kapke, dajući izraza бровям pomoću прорисовывания konture, olovkom odgovarajuće boje. Javi se smeđa boja sjene i svjetlo растушевывающими pokretima nanesite ih u smjeru od unutarnjeg kuta oka do vanjskog, odlazak od svijetle boje tamno. Još kapka lagano оттените crnom olovkom, a odozgo nanesite sjene, koje su iskoristili ranije. Crna maskara подрисуйте trepavice, a na jagodice nanesite breskve румяны. Usne подкрасьте ruž boje, što je u skladu s румянами.

Elegantan večernji make-up za hrabre брюнеток

Обладательницы tamnih očiju i kose – uvijek zainteresirala za oko i «malčice» za jače polovice čovječanstva. Za provod u noćnom klubu, a za romantičnu večeru uz svijeće, što je najbolje odgovara za make-up s odgovarajućim nazivom: «šik». Karakteristične znakove» ovaj moderan мейка je dominacija crne boje, ružičaste i smeđe.

Nakon nanošenja osnove ispod šminke, potrebno je dovesti u red obrve, расчесав ih i прорисовывая jasan obris. Trepavice nepokretne stoljeća odvezi plavom olovkom, a ispod obrva prikladno mali broj bež boje. Gornji kapak je прокрасьте sjene tamne boje – smeđe ili čak i crne. Trepavice morate staviti make-up dvaput, dobro расчесывая i odvajajući svaku ресничку posebne četke. Dodati sjaj u očima ovu večer će vam pomoći šljokice ili dijamanata, koji se mogu postaviti kako na ресницах, tako i na liniju rasta trepavica na gornjem stoljeću. Rumenila ružičaste boje освежат sliku. A ruž za usne ružičaste boje ili transparentni sjaj-postat će uspješan završetak vaš um puše šminke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: