Šminka za голубоглазых шатенок

Svaka žena želi pronaći svoj osobni i jedinstven stil, da izgledaju neodoljivo. Uostalom, svi mi želimo biti savršeni i konstantno teži perfekciji. Tako naporno rade, pretvarajući svoje snove u stvarnost. Koristeći moderne kozmetike, to će učiniti vrlo lako.

Pravilan odabir boja

Odabirom make-up za голубоглазых шатенок, vizažisti preporučuju naglasak na oči, a usne izdvojiti ne tako sjajna. Vrijedno je prisjetiti se «nude look» — trend 2011 godine, gdje je oči акцентируются uz pomoć sive boje. Za голубоглазых шатенок ovaj trik ostaje relevantna i danas, kao što je klasični izbor za ovu vrstu izgledu.

Jedan od najvažnijih zadataka za шатенок s plavim očima će biti pravi izbor tonski osnove. Vizažisti savjetuju da se ne koriste osnovu roza nijansi, a eksperimentirati s toplim кремовыми bojama. I, naravno, ispuniti svoj make-up s naglaskom na boju kose, očiju i kože.

Svakodnevni make-up

Većina vizažisti za svakodnevno šminkanje голубоглазым шатенкам savjetuju odabrati svjetlije nijanse. To je izgleda očito, jer svjetliju nijansu plave oči čudno će izgledati sa smeđim, stablima ili tamno plavim sjenama. Nemojte odabrati ružičastu nijansu, jer u tom slučaju oči će izgledati upaljene, a, osim toga, kao što sjene vizualno уменьшат oči. Plavooki шатенка sa su tamne kože može koristiti bakrene ili brončane nijanse sjenila, te srebrne ili zlatne boje.

Ako koža ima svjetliju nijansu, kao boje u dnevnom make-up je bolje ne koristiti. A evo i za večernji make-up oni mogu dobro doći. Za голубоглазых ljepotica stilisti savjetuju da koristite лавандовые nijanse sjenila, oni će biti idealan izbor za ovaj tip izgleda. Često se koristi kombinacija mat crveni ruž za usne i Smokey Eyes. Ova opcija je pogodna za puti i смуглых djevojaka.

Također je vrijedno razmišljati o prirodne nijanse ruža za usne, koji će pod prirodne boje vaših usana. Ove boje su tradicionalni za голубоглазых шатенок.

Da se ne isplati koristiti?

Uopće se ne isplati koristiti bogat crnu olovku, jer plava boja očiju simbolizira nježnost, i ne bi trebalo uništiti ovaj šarmantan i nježan način.

Ako iskoristite naše savjete, od vas će biti nemoguće ne primjetiti, jer imate toliko ljepote i šarma!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: