Šminka za голубоглазых plavuše

Plavuša s plavim očima mogu priuštiti šminke koristiti sve vrste neobične boje kombinacija.

Šminka za голубоглазых plavuše

Na васильковым očiju i plave kose odgovaraju gotovo sve nijanse sjenila, međutim, više od svega, siva, plava, plava i ljubičasta. Kombinacija svijetle kose i svijetlih plavih očiju je klasičan, ovdje dopušteno svakojake eksperimente s bojama i različitim vrstama šminke.

Treba napomenuti da je dobar make-up za голубоглазых plavuše treba skladno kombinirati s bojom kose. Stilisti preporučuju:

•Za plavuše s медовым nijansa kose najviše odgovara srebrne ili svijetlo plave sjene, plava ili smeđa maskara, tjelesno-roza puder i svjetlo-ružičaste nijanse ruža za usne ili sjajilo za usne.

•Za djevojke s русыми kose potrebno je odabrati kombinaciju plave sjene, breskve ili tjelesno-roza glazuru i svjetlo-ružičaste ili smeđe nijanse ruža za usne.

•Blondes s pepeljast nijansa kose treba učiniti više toplu make-up s plavim sjenama i ružičaste ili peachtree ruž. Također može doći do brončane ili svijetlo čokolada sjene.

Značajke dnevni make-up

Posebno je moderno u zadnje vrijeme je tzv. «hladnog» make-up, u kojem se kombiniraju svijetle sjene s malim brojem sedef i pink u prahu. Pri tome će slika izgledati malo blijedo, međutim, jednostavan i svježe, koji savršeno istaknuti plave oči. Pomoću bijele nijanse, kao i lila i roza, možete stvoriti zimsko raspoloženje, ljetno isto ću stvoriti blijedo narančasta boja ruža za usne i svijetle nijanse sjenila za oči.

Tehnika dnevni make-up

Šminka za голубоглазых plavuše

Prije nego što počnete stvaranje šminke, treba očistiti i navlažiti kožu pomoću krema. Zatim na kožu treba nanijeti malo mrvljiv u prahu. Zatim je unesite u obrazac svojim бровям i odvezi ih, ako je to potrebno, smeđom olovkom. Oko očiju nanesite malo biser bijele sjene. Mobilni dio gornjeg kapka i donjeg kapka treba naglasiti sjene сиреневых nijanse. Do vanjskog kuta oka roza sjena treba растушевать, оттенив unutarnji kut oka koraljni bojom. Trepavice treba dotjerati svjetlo smeđa maskara. Nakon toga оттените jagodice bijeli biser sjene, nakon čega nanesite svijetlo narančasto rumenilo. I na kraju, odvezi usne narančasto-smeđa olovka i накрасьте odgovarajuće boje ruž.

Večernji make-up

Šminka za голубоглазых plavuše

Savršenu večer make-up za голубоглазых plavuše treba naglasiti njihov stil i eleganciju, tako da morate odabrati duboke zasićene boje.

S obzirom na to da pod reflektorima, mogu se stvoriti odsjaj koji će koža svjetlija, potrebno je odabrati više gusta тональную osnovu koje se mora učvrstiti mat puderom s lako svjetlucanje. Obrve treba uzeti jači pomoću sjene ili posebne olovke, stvarajući im je jednak za savijanje. Kako bi make-up bio više zasićenih boja, profesionalni vizažisti preporučuju da se nanositi na vlažne sjene način, da će maksimalno otvori ih bojom. Za večernji make-up голубоглазым blondes stane tri nijanse sjenila:

1.Bijele svjetlucave sjene. Potrebno ih je nanositi na unutarnji dio oka, ispod obrva i uz nos.

2.Zasićene smeđa, матово-crna ili vinski nijanse. Tim bojama treba istaknuti nabor, koji se nalazi između nepokretne i

pokretni placem stoljeća.

3.Srednje nijanse. Možete koristiti bijelo i roza ili bijele i zlatne nijanse. Osim toga, od vas će odgovarati i sive ili smeđe sjenilo.

Odaberite volumetrijske maskara, s kojom vaše trepavice će izgledati atraktivno i pahuljasto. Kao sjene će izgledati odlično s коралловой ruž. Ako ste svratili svoj izbor na fer-ruž za usne, morate koristiti olovku za usne.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: