Šminka za голубоглазых брюнеток

Plavook crnke je simbol misterija, загадочности i ljepote. Излучаемая njihova energija pogađa sve oko vas, bez iznimke, prisiljavajući sve uživati u svojim savršenstvom. Pravilno odabrana šminka za голубоглазых брюнеток će naglasiti njihovu ljepotu i izuzetnu senzualnost.

Šminka za голубоглазых брюнеток

Za темноволосых i голубоглазых ljepotica prikladnije smeđe, sive, svijetlo plave, zlatne i blijedo-zelene sjene. Što se tiče make-up usne, guo ovdje plavook crnke mogu priuštiti mnogi. Kao dnevna šminka će vam odgovarati bijele i svjetlo-ružičaste usne.

Za večernji make-up koristite crvena, bogata pink ili plam nijanse. Međutim, ovdje može biti mnogo različitih opcija. Je pogled na holivudskih zvijezda.

Šminka holivudske zvijezde

Najjasniji primjer će poslužiti kao Megan Fox.

Šminka za голубоглазых брюнеток

Odlična смуглянка Jessica Zore u svom dnevnom make-up uživa u plavim sjenama. Međutim, ova kombinacija je iznimka, i tako lijepo i skladno, kao da je od Jessice, oni će izgledati nije za svakoga.

Pjevačica Katy Perry bira za sebe vrlo originalni šminka: srebrne sjene i retro-strelica je najviše mirno izbor šminke ove zvijezde. U svom večernjim satima šminke ova izvanredne pjevačica koristi ono što je daleko od svake moći da se odlučite.

Najbolje opcije šminke

Šminka голубоглазых брюнеток treba biti nježan, da ne zasjeniti svojom agresijom ih čistu sliku. Najbolja opcija će biti srebrne boje, crvena, blijedo ružičasta, bež i boje bisera.

Šminka za голубоглазых брюнеток

Također šminka za темноволосых голубоглазых ljepotica mora biti maksimalno prirodno. Ovdje važnu ulogu će igrati pravi izbor za glazuru i tonski osnove. To bi trebao biti brončanog ili breskve nijanse. Također, ne zaboravite da rumenilo, oni će naglasiti vaše lijepe jagodice. Ali ne bi trebalo biti previše rumenila, inače će biti poremećen balans boja i šminka će izgledati kao nedovršena.

Često plavook crnke koriste šminku tri nijanse odmah. Pri tome maskara i olovka treba biti lijeska nijanse.

Logično završi dobar make-up sjajilo za usne, koja mora biti isključivo u svijetlim tonovima. On može vizualno urediti usne i dati голубоглазой babes kultivirani i sofisticirani izgled, koji je pogodan kako za dnevni make-up, tako i za večernje.

Maskara mora biti u skladu s bojom kose. Na primjer, красоткам od kestena kose više odgovarati smeđa maskara. Za tamnije boje kose maskara treba odabrati crnu.

Šminka za голубоглазых брюнеток

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: