Šminka za duboko posadi očiju: foto

Svaka žena je lijepa na svoj način, a pojam ljepote prilično individualno. Pravilna primjena kozmetike pomaže svakoj ženi prilagoditi svoj izgled, s naglaskom na prednosti i skriva mane. Danas će se raspravljati o nijansama šminke za duboko posadi očiju. Izbor moderne dekorativne kozmetike omogućuje vizualno popraviti bilo koji oblik lica i prikriti nedostatke izgledu.

Outs šminke za duboko posadi očiju

Prije nego što se nanese na lice šminku, potrebno je uzeti u obzir oblik lica, boju očiju i kose. Poželjno je da prvo isprobate nekoliko nijansi sjenila, branje najviše odgovaraju. Glavni zadatak kod nanošenja make up – make oči više izražajna, pri tom zadržavajući prirodnu ljepotu.

Za djevojke s duboko usađene oči treba zapamtiti jednu stvar – apsolutno ne isplati koristiti za crne sjene koje vizualno još više проваливают duboko u oči i smanjuju ih. Što make-up na očima kao želite vizualno povećati ih kasapi između njih udaljenost i, moguće, povećati rez očiju.

Izvana bi oči više će sjene svijetle nijanse, koje treba birati prema boji očiju i doba dana. Za osnovni ton treba odabrati svijetle pastelne boje (na primjer, breskve, bež, pink i ostali). Tamniju nijansu odabrane boje treba primijeniti na mobilnim kapka, a na vanjski kut oka i na donji kapak – tamna nijansa, koja vizualno učiniti oči duže. Osim toga, napraviti oči više izražajna će vam svijetle sjene, ako ih nanesite na područje ispod obrva.

Osim toga, ne zaboravite da dovesti u red obrve, koje mogu pokvariti čak i odličan make-up.

Kozmetika za šminkanje duboko posadi očiju

Prije nanošenja make-up trebate očistiti lice i nanesite kremu. Zatim ispravan ton boje kože će sakriti nedostatke. Ako je vaša koža masna, tada je preporučljivo koristiti izgubiti prahu. Nakon toga je vrlo važno dati бровям željeni oblik, a zatim nastavite s make-up očiju u zavisnosti od njihove boje.

Početak šminka za duboko posadi карих očiju slijedi nanošenje od svijetle nijanse sjenila (na primjer, bijela, svijetlo bež, svijetlo lila i drugih). Kontrast na taj nijanse stvaraju emerald, siva, bronze, barski boje i kakao.

Na plavim očima idealne su sive, smeđe i breskve hladu, a za razliku plava, tamnocrvene i ljubičaste nijanse. Ako ste обладательницей zelene oči, onda obratite pažnju na pijesak, bež, tamno maslina i smeđe.

Ne preporučuje se u make-up za duboko posadi očiju koristiti sjenilo i olovka (može se samo tanka linija naglasiti trepavice). Ako je nemoguće to učiniti bez olovke, onda treba koristiti boje, svijetlo siva, svijetlo smeđe ili čokolade.

Napraviti mišljenju izražajnije će maskaru na gornje trepavice, nastalu u dva sloja. Ako su vaše trepavice kratke, možete ih curl posebnim nošenje. Za dnevni make up, preporučuje se da odaberete maskara u crnoj boji.

Pravo šminka za duboko posadi oko korak po korak

Prije nego što počnete šminku, potrebno je pripremiti sve što je potrebno – ton, šećer, щеточку za obrve i trepavice, sjenila, olovka, maskara, ruž i sjaj. Zapamtite, što make-up za duboko posadi oku, treba izbjegavati sjene crne boje i olovke za oči.

Dakle, šminka za duboko posadi oko korak po korak:

1. Očistite lice i nanesite hranjivu kremu.

2. Dati бровям pravu formu.

3. Nanesite ton ili izgubiti prahu.

4. Priči liniju obrva olovkom na dva tona tamniji od boje vaše kose.

5. Nanesite na svijetle sjene prvo na unutarnje kutove očiju, zatim na pomične dijelove doba – hladovini malo tamnije od glavnih, a na vanjskim uglovima očiju – tamno (vizualno proširuju rez očiju). U tome slučaju, ako bez olovka za oči ne slažemo se održava tanka linija u korijenu trepavica.

6. Donji dio oči malo sumirati olovkom (možete koristiti sjene tamne nijanse).

7. Volumetrijske maskara crne boje nanesite na gornje trepavice.

8. Nanesite rumenilo.

9. Na usne nanesite ruž u skladu sa svojim типажом.

10. U završetak na usne nanesite sjaj koji je vizualno povećati usne, i omekšati ih.

Pravo šminka će vam pomoći da duboko посаженный oči veće i выразительнее. Pri tom ne zaboravite da morate pratiti očima – izbjegavati modrica i vrećice, jer tada ne pomaže nikakva šminka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: