Šminka za crvene haljine

Crvena boja haljine može vam pomoći privući na sebe pozornost. Ona kao da zrači vibracije i privlači poglede drugih. Žena u crvenoj haljini ne može ostati nezapaženo, čak i ako će to biti haljina strogi stil. Stoga je vrlo važno da se šminka. On mora biti takav da se vaša je sjajna elegancija nije zatražila vrištanje radost безвкусицу.

Odgovarajuću nijansu crvene

Šminka za crvene haljine

Branje gore na svom crvena haljina pravo šminka vam treba zapamtiti o tome da šminka na odjeću moraju skladno kombinirati jedni s drugima, kao i biti u vaš цветопип.

Šminka za crvene haljine

Kontroverzna je tvrdnja da je crvena boja u lice isključivo брюнеткам, on je univerzalni i pretvoriti bilo koji izgled. Glavna stvar koju trebate učiniti je izabrati željenu nijansu crvene boje. Za djevojke s цветопипом Zima je idealno crvena boja za Jesen najbolja opcija će postati boja crvene opeke ili koralja, za Proljeće će odgovarati svijetlo crvena i ružičasta toplu nijansu, a Ljeto će duboko vinski crvena boja.

Pravo šminka

Šminka za crvene haljine

Rumenila i ton

Početak šminka treba uz pravilan odabir boje. Treba prikriti nepravilnosti boje i krugovi ispod očiju uz pomoć tonski osnove, корректора i u prahu. Crvena boja vaše odjeće će biti u mogućnosti dati vašem licu svježinu, no u pozadini vaše prirodno rumenilo neće vidjeti. Nanesite rumenilo na jagodice uz pomoć široke četke, kako bi vaša koža izgledala je vrlo blijeda. Također, laganim pokretima kistom prođite kroz brade i čela. Boju rumenila mora biti što bliže prirodnom, međutim, roza rumenilo koristiti ne vrijedi, oni ne stane na vašem crvena haljina.

Obrve

Šminka za crvene haljine

Obrve vrijedi dotjerati, da su oni bili na ton tamnije od boje vaše kose. Za plavuše, русых i шатенок će moći pristupiti smeđe boje s cigla ili zlatni sjene. Tamno plavom i брюнеткам treba odabrati nijanse sive boje. Ne koristite cink-crnu boju, jer vam ne treba dodatni kontraste.

Usne

Mnoge žene smatraju, da je potrebno odabrati ruž u ton crvene vjenčanice. Međutim, ova tvrdnja je pogodan samo za fer цветотипов Ljeta i Zime. Za Proljeća i Jeseni koje su toplije цветотипами, vrijedi pokupiti svjetliju nijansu crvene ili koristite ruž opeke ili smeđe boje. Pri tome vrijedi istaknuti na oči. Svijetle boje ruž za usne učinit će vaš stil izražajnije, a usne vizualno povećati. Ali, ako imate, i tako velike usne, morate pokupiti više neutralna nijansa ruža za usne.

Oči

Šminka za crvene haljine

Ako ste акцентируете pozornost na očima, koristite mekanu растушевку i ne koristite oštre linije. Ne preporučamo da se donji kapak, umjesto toga, napravite male strelicu na vanjskim rubovima očiju, a gornji kapak suptilno odvezi i mješavina dobro sjene. Za svečane odjeće može doći šminkanja Smokey Eyes. Treba obavezno koristiti maskaru, koja će povećati vaše trepavice i učiniti vaš pogled misteriozniji i duboka.

Boja sjenila za oči birajte u boji svoje kože i očiju. Dobro prilagođen za nijansu smeđe, smeđe i sive boje. Smeđa, ljubičasta i roza nijansu strogo se ne preporuča. Valja biti oprezan i sa zelenom i plavom bojom.

Na jakoj boji haljine šminkanja svakako je potrebno odabrati svijetle, posebno za рыжих i светловолосых djevojaka. Ako ste odabrali haljinu boje koralja, koristite prelijeva prirodne nijanse. Do svijetlo crvene ili ružičaste haljine odgovarati šminka u дымчатых bojama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: