Šminka za azijske očiju. Upute za fotografiju

Djevojke s istočne izgledom odnose na цветотипу «zima». Oni imaju poseban rez oči, jasne crte usana, kose crne boje i žućkasta koža, kratke trepavice i više masivni gornji kapak. Upravo takav egzotični izgled je odličan materijal za ovog talenta vizažist.

Pravo šminka za azijski tip osobe zahtijeva posebnu tehniku, koja se može istaknuti sve prednosti izgledu, prikrivaju nedostatke, a lice bi više privlačan.

Dnevna šminka za azijske očiju

Za obavljanje dnevna šminka za azijske plina, najprije treba nanijeti tonski krema. Tonski krema ne samo da će se sakriti nedostatke, na njega više će ostati glatka kozmetika. Ne preporučuje se tonski krema ružičaste nijanse. Odaberite zlatna, bež ili boje karamela.

Dnevna šminka za ovu vrstu izgled mora biti istočno poniženi. Preporučljivo je ne koristiti nacreous i sjajnu nijansu i nanesite nijansu više mat pastelnih boja. Da bi oči više izražajna, treba u minimalnim količinama koristiti nijansu tamnije nijanse, koje su na vanjskim uglovima očiju, растушевывая.

Liniju trepavica bolje sumirati eyeliner ili olovka, a na vanjskim kutovima očiju linije moraju biti deblji od domaćih. Preporučuje se bojenje trepavica maskara sa efektom ekstenzije. Žene s azijskim očima često žele dati svom izgledu europske značajke, tako da na kapku se primjenjuju posebna ljepila ili nameću ljepilo trake. U tom slučaju, pogled čini se širi.

Navečer make-up za azijske očiju

Za večernji make-up s azijskim vrstom očiju koriste veliki izbor nijansi sjenila za oči. Za početak na kožu treba nanijeti tonski krema od karamela, bež i smeđe nijanse.

Boje tonski krema treba pokupiti na ton svjetlije prirodne boje kože. Da bi se postigao učinak širokih očiju, treba koristiti posebna ljepila, kojima fiksne gornjeg kapka.

Za djevojke s azijske izgledom su karakteristične za kosu tamnije nijanse, tako sjene, preporučuje se da odaberete сливовых, tamno plave i tamno-smeđe nijanse, pri tome izbjegavati crvene sjene, koje će onome bol i umor.

Pravilno bi navečer make-up za azijske očiju, morate pridržavati nekoliko pravila. Prvo, za početak treba staviti nijansu na kapak osnovne boje, na primjer, ulje lavande. Drugo, za više izražajan pogled na unutarnje i vanjske kutove oka uzrokuju tamne sjene.

Treće, duž linije rasta trepavica provode tanku liniju olovkom ili olovka u osnovi crne boje. Četvrto, na zahtjev mogu se koristiti iznad trepavica ili nanijeti na trepavice nekoliko slojeva maskare. Zapamtite da je popularni «smoky eyes» su idealne za djevojke azijske izgledu.

Vjenčanje makeover za azijske očiju

Kao što je bilo vjenčanje make-up, make up za azijske oka se izvodi s istim zahtjevima – izdržati sve svadbene svečanosti i ostati do kraja dana svježim.

Prva stvar koju trebate učiniti je nanijeti na kožu lica tonski krema bež ili smeđe boje. Iz sjene je najbolje koristiti zelene, smeđe, bež, tamno siva i biserne nijanse, a ovdje svijetle ili tamne boje trebali odabrati samo mat.

Olovka ili olovka za oči u svadbeni make-up koristi različitih boja – crne, plave, smeđe ili ljubičaste. Preporučljivo je koristiti maskaru s удлиняющим učinak crne boje.

Vizualno učiniti plin širi i uklonili otoke, vizažisti preporučuju koristiti nekoliko tajni.

Prva stvar. Na zadnjem stoljeću nacrtana imaginarni brazde, zbog toga oči postaju izražajne.

Druga. Na skriveno uživo očni kapak treba biti primijenjena svijetle sjene, a na gornjem nepomičnu kapka tamne.

Šminka za azijske očiju. Korak po korak uputstvo

Ako se pridržavati određenih pravila, stvaranje šminkanje za azijske očiju neće biti teško. Pri tome se slika će biti svijetla i istovremeno jednostavne. Dakle, «Moderan» kaže kako korak po korak ispuniti šminka za azijske očiju.

Prvo i najvažnije – uskladiti ton kože lica uz pomoć tonski osnove karamela, bež, smeđe ili smeđe-žute nijanse. Zapamtite da osnova mora biti na ton svjetlije boje vlastite kože. Dalje na gornji kapak iznad preklopite nanesite nijansu osnovu (na primjer, breskve boje), a na područje ispod obrva veliki kist pomoću kružnih pokreta nijansu boje breskve s bakrenim preljevom. Na gornjim uglovima očiju nanosi sjene сливового boje koje hladu do linije nabora.

Donji kapak je potrebno uzeti olovku баклажанного nijanse malo za trepavice, a na mobilnim kapka nanesite vrlo tanku četkicu sjene srebrne ili svijetlo bež boje. Obično kod žena s azijske izgledom kratke trepavice, da ih produljiti, koristite nadzemni kićankama.

Zapamtite da nakovrčati trepavice potrebno prije nego što ih staviti make-up maskara. Tek nakon toga na gornje i donje trepavice nanosi volumetrijske maskaru u nekoliko slojeva.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: