Šminka stilova: karakteristike svakog stila

Šminka dolaze u različitim stilovima, od kojih svaki prikladan za određeni slučaj, kao i fizički izgled, dob i vrijeme dana.

Luče kao šminka stilova: dnevna šminka, večernja šminka, romantična šminka, svadbeni make up, sportski šminka, retro šminka, istočni šminka i japanski make-up.

Dnevna šminka uvijek rade u svijetlim pastelnim tonovima, pa se ne svijetle i jednostavan. U dnevnom make-up ne čine olovka za oči i strelice ne nanosi sjenilo i ruž. A gle, ako lice ne treba prikriti, možete koristiti samo izgubiti prahu (bez tonsko krema). Takav make-up se radi u svetlije tonove, ne koristeći svijetle sjene, rumenilo i ruž, maskara i bijelu glazuru.

Večer šminku – to je namjenski obrve, svjetlije sjenilo i ruž za usne. U ovom šminke važno je utvrditi, da bi выразительнее oči ili usne. Dati oči ekspresivnost će iznad trepavica. Za večer je savršen smokey (Smoky Eyes). Navečer make-up kao i romantičan make-up. Njihov temelj – rumenilo i dovoljno mekane oči.

Sportski make-up je jednostavan uz primjenu minimum šminke. Na lice dovoljno nanesite malo transparentnog svjetlo u prahu (ako je osoba sklon za sjaj), malo maskare, a na usne sjaj.

Vjenčanje šminka naglašava oči. Šminka čine u pastelnim, svijetlim, nježnim nijansama. Oči prilikom vjenčanje make-up jasno boje i nameću trepavice. Za ten je ujednačen, rumenilo se nameću na sve izložene dijelove tijela. Za usne koristite uporni ruž.

Japanski make-up sličan stil šminke porculanske lutke. U tom šminke koža blijeda (čak i bijeli), olovka za strelica se koristi crni, bijeli ili ružičasti sjene. Na usne nanosi crvene (pink) ruž za usne.

Retro šminka. U ovom šminke kožu boje bjelokosti, široke obrve i naglašene, a usne jarko crvene boje. Kako napraviti retro šminka, prvo je potrebno da se prikrije sve crvenilo i nepravilnosti korektora, a zatim koristiti ton i istaknuti jagodice uz pomoć rumenila. Obrve odaju olovkom, oči brod tamna olovka. Na trepavice se nanosi maskaru, a na usne ruž.

Istočni šminka razlikuje izražajnost očiju s crna olovka (na cijelom oku). Značajka orijentalni stil šminke – jasno прорисованные obrve, nacreous hladovini sa svijetlim i dugim strelicama i maskara na gornje i donje ресницах u nekoliko slojeva.

Takve slične i istovremeno različite stilove šminke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: