Šminka, sposoban je da vas mlađi

Šminka, sposoban je da vas mlađi

Šminka je u stanju da vas mlađe, samo treba znati nekoliko osnovnih tajni:

1.Ne koristite sredstva s dozom sunčanje. Bolje će primijeniti тональное sredstvo ili u prahu, koji će biti na полтона ili ton svjetlije vaše nijanse kože. Ova tajna će vam pomoći da izgledate mlađe, kao i da biste dobili osloboditi od землистого boje lica.

2.Ako imate pojavio купероз ili koža je crvenkaste boje, koristite тональное alat sa zlatnim dozom, koja se može prikriti crvenilo.

3.Vašoj koži je potrebno pružiti što više sjaja, tako da koristite baze za make-up, najbolje je ružičaste boje. Ovi alati će vaš make-up dulje ostati na licu, osvježavajuće njegov ton i stezanjem kožu. Rezultat je vaše lice će izgledati sveže i odmorni, kao da se nedavno vratio sa odmora. Možete pomiješati blistava bazu sa vašim ton krema ili ga koristiti, kako bi se stvorili svjetlosne efekte na čelu, bradi i gornjoj usni.

Šminka, sposoban je da vas mlađi

4.Nemojte pretjerivati s puderom, pogotovo na one dijelove lica gdje ima bore.

5.Ako koristite korektor na područje oko očiju, birajte увлажняющую formulu ili svoj mix korektor s malo hidratantne sredstva, i tada je njegova tekstura će postati lagan i gibak.

6.Koristite alate za oko očiju, vizualno smanjuju svoje bore mrštenja. U sastav tih sredstava mora se prijaviti reflektirajuće čestice. Хайлайтер bi trebao biti lakši nego što vaš ton krema. Treba ga nanijeti vrhovima prstiju po konturama vaše oči pokretima.

7.Maskara treba odabrati s učinkom ekstenzije i volumena. U tom slučaju, vaš pogled će biti postavljene, a zauvijek će porasti.

Šminka, sposoban je da vas mlađi

8.Ne koristite prelijeva hladu guste teksture, jer oni će biti u mogućnosti učiniti svoje bore ne kao vidljiv. Izaberite nijansu pastelne boje s blagim odsjajem, kao i dimi kontura.

9.S godinama rumenilo postaje manje vidljive i lako. To bi trebao biti zdrav boje kože, a ne krugovi na obrazima.

10.Pogledajte s kakvim se sjene ćete izgledati neelastičnoj – s toplim ili hladnim nijansama. Upravo te nijanse i izbjegavajte.

11.Kako se ne usredotočiti na područje oko očiju, da naglasak treba staviti na ресницах.

12.Usne mlađim i senzualnim će zahvaljujući efekt volumena. Olovkom очертите kontura, malo više izgleda za prirodnu liniju usana.

13. Lijepa i mlada će izgledati na vas roza rumenila.

14.Usne treba zaštititi temeljitije nego druge dijelove lica, jer nema lojnih žlijezda. Da, i dobi usne odmah izdaju zbog sitnih bora oko njih. Kako zadržati mlade, treba zaštititi i hidratizirati usne uz pomoć posebne kreme i neka sjajila.

15.Sjaj treba primjenjivati na cijelu površinu usana, a u njihovoj sredini, da on ne растекся i nije bio suprotan učinak.

Šminka, sposoban je da vas mlađi

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: