Šminka prema boji očiju: kako odabrati hlad

Nijanse šminke i raznolik kao i naše oči. Dakle, što šminke oko očiju, potrebno je uzeti u obzir nekoliko osnovnih pravila kada je miješanje boja. Na primjer, nijanse sjenila iste boje, da su i oči mogu napraviti suprotan učinak. Kakav bi trebao biti make up s različitim boju očiju?

Plave oči

Posebne plave oči vrijedi istaknuti. U make-up za takve oči ne treba koristiti plava sjenila za oči i plavu maskaru, jer plava boja nijemi izraz očiju. Vrijedi koristite kontrastne boje kao što su sjene toplim tonovima (sve nijanse smeđe, zlatne i breskve, kao i sive i ljubičaste). Podebljano su se djevojke mogu primijeniti takve boje, poput narančaste i ružičaste.

Zelene oči

S takvom bojom očiju treba dati prednost smeđa тонам i ni u kom slučaju ne koristiti zeleno sjenilo. Preporučuje se kontrast zelene, dodijeliti zelene oči. Dobar izbor – nijanse na temelju cigla-crvena, kao i sve nijanse ljubičaste. Možete koristiti briljantne boje (brončane i zlatne boje). Sjetite se da zelene oči neće izgledati prednost, ako se nanese sjene srebrnim i plavim nijansama.

Smeđe oči

Smeđe oči, za razliku od drugih, gotovo univerzalna. Oni su jednako dobro izgledaju u kombinaciji s bilo kojom bojom. Na taj očima vrlo idu plave i zelene nijanse. Možete uživati u svim nijansama sjenila i maskare. Ako, međutim, potrebno je naglasiti smeđe oči, treba zapamtiti jedno pravilo. Dakle, za više in-dubina pogled treba koristiti hladne boje, plavih i zelenih tonova, za meke ružičaste i crvene boje, a seksualnost šminkanje dati bronce, čokolada i ljubičaste sjene. Na unutarnji kut oka primjenjivati ton svjetlije boje (bež ili breskva).

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: