Šminka na vrućini

Baš kao i odjeća, šminka mora ispunjavati određene doba godine. U stvaranju skladnog šminke, potrebno je fokusirati se upravo na karakter sadašnjeg doba godine. Mi smo sada ćemo vam reći na što morate obratiti pozornost, što make-up za usne od ljetnih vrućina.

Redovito napraviti piling usana

Kako da kod nanošenja ruža za usne na usne nisu bile vidljive sitne pukotine razilaziti i hrapavost, kao i da bi ruž na usnama наносилась ravnomjerno, potrebno je povremeno napraviti piling usana. Za to ne morate učiniti bez puno truda možete učiniti čak i uz pomoć običnih četkica za zube.

Šminka na vrućini

Ne koristite previše sjaja

Naravno, mnoge žene na konju savršenstva čini sjajne usne, jer oni su dodali na sliku šarm i senzualnost. Međutim, kako kaže, sve ima svoje vrijeme, i u toplinu previše sjaja nanesite se ne isplati. Uostalom, u ljetnih vrućina lice blista čak i bez pomoći kozmetike, tako da je ljeti bolje će trendi mat ruž za usne. Ako ste još uvijek draže da usne blještao, koristiti оттеночные balzama koji će usnama dati sjaj.

Ne koristite puno slojeva ruž za usne

S obzirom na to da je mat ruž za usne obično brišu brže od vas može stalno javlja želja dotjerati usne. Nemojte to raditi, bolje je u potpunosti izbrisati ostaci prethodnog sloja, a tek nakon toga se nanese novi. U suprotnom, na usnama dogoditi nakupljanje slojeva, što je u slučaju s mat ruž je apsolutno kontraindiciran.

Birajte sezonske nijanse ruža za usne

Naravno, simbol strasti je upravo crveni ruž, ona je ista vam daje eleganciju i samopouzdanja. Međutim, kao i u slučaju sjajni ruž, sve ima svoje vrijeme. To je za zimu dobro prilagođen duboko i bobičasto boje ruža za usne, savršeno kombinirati s blijede kože. Ljeto je najbolje će izgledati svjetlije губные ruž za usne, kao što su svijetle ružičaste, narančaste ili koraljne nijanse. Upravo takve nijanse ruža za usne će biti najviše pobjednika naglasiti vaš modni stil.

Učinite jedan naglasak

Ako dajete prednost ruž za usne zasićenih boja, te treba zapamtiti o tome što oka šminka u tom slučaju trebao biti rodi-kosti. Koristite samo maskaru, bez svijetle sjene ili remen ne bi trebao biti, inače, vaše slike će ispasti teška i nimalo godina. U slučaju potrebe možete nanijeti na jagodice jednostavan rumenilo. Ako ste se odlučili staviti naglasak na očima, birao je mirnije nijanse ruža za usne.

Nadamo se da će naši savjeti će vam pomoći da stvorite prekrasan ljetni stil, koji će vam omogućiti da spektakularno izgledati i osjećati se dobro.

Šminka na vrućini

Šminka na vrućini

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: