Šminka kod kuće

Šminka kod kuće

Sve djevojke i žene žele biti uvijek privlačan. Za to trebate samo odabrati sebi sliku. Općenito, bilo koji način graditi na make-up. Od skladan šminke može ovisiti mnogo toga.

Mnogi misle da je šminka napraviti jednostavan, posebno ako imate kozmetike, koja uključuje mnogo različitih boja. Zapravo je vrlo teško, uz pomoć šminke se napraviti kao prirodna. Za dobar make-up, važno je pravilno odabrati shemu boja i pravilno primijeniti šminka za make-up bio u mogućnosti da na kraju istaknuti prednosti i sakriti nedostaci.

Početi treba s tonsko krema. Najbolje je odabrati кремообразные su sredstva, jer oni ne mogu uvelike пересушить kožu. Ton treba odabrati u zavisnosti od vaše boje kože, oni moraju nužno podudarati. Ako tonski krema će izgledati svjetlije ili tamnije od vaše kože, šminka će izgledati prirodno.

Osim toga, tonski kremu nije potrebno nanositi na cijelo lice. Možete тонировать područje ispod očiju, da se prikrije podočnjake. Vrat ne može prikriti pomoću тоналке, ali je poželjno da ga malo biti u prahu.

Važno je pravilno za svog lica odabrati boju obrva i oblik. Uostalom, obrve dobro dati lice ekspresivnost i jasnoću. U odnosu obliku potrebno je pridržavati važno pravilo. Unutarnji kut obrve i u unutarnji kut oka moraju biti smještene na jednoj liniji. Provjerite je to još moguće, ako se od kuta usana provesti direktnu liniju do ugla, oči i obrve.

Zatim treba napraviti oči više izražajna. Za to može biti prikladna je lagana korektor. Ga je potrebno nanijeti na kapke pomoću prstiju. Dakle, oči postaju više izraženim. Nakon toga možete nanijeti svijetle sjene. Sjene trebate nanositi od надбровной luk do linije početka trepavica. Tamnim nijansama sjenila treba закрашивать puta u stoljeću. Dalje, potrebno je nanijeti maskaru. Nakon što ste završili nanijeti make up na oči, može se prijeći na nanošenje rumenila.

Možete koristiti različite губные ruž za usne, koji savršeno će biti u mogućnosti ispuniti make-up. Međutim, stručnjaci preporučuju za dnevni make up koristite sjaj za usne. Uostalom, uz njegovu pomoć se može dati sliku blagost i jednostavnost. Ako ste još uvijek volite ruž za usne, onda je poželjno da preko ruža za usne nanesite bezbojni sjaj, koji daje sliku dodatnu privlačnost. Osim toga, on može odlično vlaže usne.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: