Šminka ispod crno-bijelu haljinu

Crno-bijela haljina jako razlikuje od običnog bijelog, to je klasika, i u glavi uzrokuje udruge s mladima i čistoćom. To je razlog zašto čarobnjaka inzistirati na tome da мейк-up ispod takvih haljina treba biti…odrasla osoba. Ako osnova neka prave, onda to mora biti dopunjen jarkim bojama kozmetike.

Bolje odabrati

Dođite do usne pod ovaj outfit, to će biti vrlo impresivno. Ako vam dati prednost crveni ruž za usne, joj сочному boje i nijanse, onda će klasični trobojnica: crna, bijela, crvena. Također je vrlo lijepo će igrati protiv crno-bijele haljine i ružičaste usne. Zapamtite da ako radite naglasak na usnama, oči u ovom slučaju ne vrijedi izdvojiti previše teško. Dajte prednost samo maskara i подводке. Učinite strelice.

Usne prije toga haljina bi trebao biti prirodni, nemojte odabrati sjaj, uzmi ruž. Pomaknite se na trepavice. Savjetujemo nanesite maskaru u nekoliko slojeva ili ako imate model maskara sa efektom nad glavom, ona je ovdje odgovarati.

Što se tiče sjene, onda neka oni će biti bijelo, onda ćete dobiti neki kontrast između snažno istaknutim trepavice i njihove boje. Odaberite zlatne nijanse, bakrene ili smeđe.

Budite kreativni

Često haljine, koji se sastoji od crne i bijele boje, imaju geometrijski uzorak. Sada slobodno igrati s oblikom i teksturom. Dopustite sebi duge strelice na očima, napravite prijelaz nijanse sjenila, samo ne hladu ih. Kroz ove savjete i koristiti takav make up, možete подчеркнете oštre ravne linije odjeće i učiniti na njih naglasak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: