Smeđi ruž za usne — trend budućnosti sezone

Moda je nepostojan i promjenjiva. Evo već koji sezona zaredom čarobnjaka-vizažisti nas uvjeravaju da je najnovije boje ruža za usne — vino nijanse. Ali podij diktira nove trendove. I ove sezone — smeđe boje.

Čokolada i kava nijanse već doživjeli jedan «bum» u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Tada se taj ruž flaunted na usnama i Jennifer Aniston, i Cindy Crawford i mnoge druge poznate i lijepe žene. Ali s vremenom, smeđa ode u drugi plan, a zatim i nije izgubio na marginama čarobne torbe vizažist. I evo, nakon deset godina opet je триумфально vraća. Ovaj put, uz veliki izbor nijansi i novim «pravilima rada».

Tako tamna, bogata, gotovo crna nijansa smeđe sada mogu priuštiti gotovo svih pripadnica spola. Ali, u zavisnosti od toga u koje doba dana ste ju žele nositi, potrebno je pravilno odabrati ostatak make-up. Tako, ako želite stvoriti večer i dramatičan, a onda i gothic stil, ostatak make-up mora biti jednako gala. Dovoljno strelice, obilno pokriti maskara i контурирования брознзатором.

Ako ste idući u «haljini» ova boja je u ured ili na neki drugi formalni događaj, onda s agresivnom šminkom isplati čekati. Dovoljno će biti baza, skriva nedostatke (tonski krema, korektor i ostalo) i pratiti obrva. Za oči — ili ništa, ili je samo kap maskare.

Više siguran izbor — blijeda, pastelno smeđa. Dobro je pogodna za blondes. To je svakodnevni način ističu — nisu svi isti vladati ružičaste nijanse.

Prozirna smeđa dobro izgleda sa šminkom smoky-eyes. To je također dovoljno «večer i veliki izbor. Ga često biraju zvijezde svjetske ljestvice za spektakularnih izlazi na crveni tepih.

Vlasnicima карих oči mogu zanimljiv način eksperimentirati s bojom — pokušajte pokupiti za usne u tonu vaše oči. Rezultat će ispasti prilično neobičan.

Topli zidovi od cigle ili karamela svjetlucati u smeđi ruž za usne pomoći će napraviti sliku više udoban i moderan – ono što je potrebno za popularnog sada casual stil.

Ali zapamtite, što god opciju odaberete, važno je odabrati pravi ton vašem tipu lica. Što više porculan koža, hladniji nijansa s plavim подтоном. Смуглая koža dobro u kombinaciji sa svijetlim varijacije na кофейно-čokolada temu u ruž za usne. A nježne roza ili персиковая koža skladan će izgledati u ansambl s smeđi ruž prirodnih, toplim tonovima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: