Слоятся nokti: što učiniti?

Ako imate слоятся nokte, a Vi ne znate kako riješiti ovaj problem, ali već je nestrpljiv to učiniti što je brže moguće, onda pročitajte ovaj članak! Mi ćemo Vam pomoći da se brzo vratiti u Svoje neven i zaboraviti o problemu, kao i o кошмаре.

Razloga da nokti слоятся, može biti nekoliko

Слоятся nokti: što učiniti?

Razlog 1. Uzrokovana nedostatkom kalcija u tijelu, magnezija i bjelančevina. To se događa zbog monotonije hrane. U načinu prehrane koji ograničavaju uporabu mnogih proizvoda, loše utječu na nokti, kosa, zubi i cijeli organizam u cjelini.

Da se brzo oporavi nedostaju elementi u tragovima ih se može uzimati u obliku kapsula ili tableta.

Izvori magnezija:

Prvo mjesto na sadržaj Mg zauzimaju pšenične mekinje. U 100 g ovog proizvoda je čak 590 mg. U kakao u prahu i jako puno magnezija — 414 mg. Dalje — pšenične klice žitarica, orašasti plodovi indijski orah, soja, bademi, kikiriki, bijeli grah, špinat, kukuruz, piletina, jaja, svinjetina i govedina.

Izvori kalcija:

Mlijeko – to je prvak sadržaj kalcija. Nakon svega 1 šalica mlijeka Ste dobili 1/3 dio dnevni unos kalcija. Osim toga, ona je pronađena u mnogim drugim mliječnim proizvodima, kao što su: jogurt, sir, sir i sl. Ne smijemo zaboraviti o plodovima mora, orasi i zeleno povrće. Za dobru apsorpciju Ca, potreban je vitamin D.

Što još trebate ногтям, da oni ne слоились? Treba jesti pravu količinu proteina( Meso, riba, jaja, mahunarke, orasi).

Razlog 2 — vanjsko okruženje. To je sredstvo za čišćenje, nekvalitetan lakovi, tekućine za njihovo uklanjanje. Također, nestašni zanimanje, gdje ljudi moraju da rade sa štetnim tvarima. Da se ograniči utjecaj vanjskih čimbenika, samo treba koristiti gumene rukavice, tamo gdje postoje geografija kemija, uživati u kvalitetnim lakom i tekućinama ,gdje nema acetona.

Ako слоятся nokte možete полечить ih još i izvana.

Kako da riješite problem s bala nokte, učinite kupke s morskom soli. Nakon što se može utrljajte u nokte smjesu od maslinovog ulja i sokom od limuna (1 h l ulja i nekoliko kapi soka).

Слоятся nokti: što učiniti?

Vrlo je važno napraviti takve postupke svaki dan u roku od 10 dana, nakon čega se možete prebaciti i na 2 puta tjedno. Tada će Vaši nokti će postati snažan, zdrav i , što je najvažnije, neće слоиться.

Također će biti još koristan postupak «pečaćenje». Trebate refinished nokat, nakon čega utrljati u njega različite kreme i ulja, koje sadrže puno korisnih tvari.

Osim toga, ne izrezati kožicu, kao i pri klasičnom manikura, a bolje отодвигайте joj da ne ozlijediti ногтевую platine.

Nadamo se podaci savjeti će Vam pomoći da bez previše poteškoća riješiti problem s bala nokte.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: