Slomljena sjene

Svaka djevojka zna da je ponekad situacija, kada omiljene sjene padaju i oborio. Što učiniti u tom slučaju? Hitno kupiti nove? I ako su sami любимее i jedinstvene ili подаренные malenim. U tom slučaju, možete pokušati ih oživjeti.

Za to treba dosta strpljenja i prikupiti sve, čak i male komadiće. Međutim, ako je vaša sjena pala na pod, a zatim ih prikupiti će se nehigijenski. Oni su vjerojatno da će koštati zaradili konjunktivitisa. Također možete pokušati koristiti i osvaja sjene, ali ih više neće biti moguće ponijeti sa sobom u šminka ih je jedva vrijedan staviti. Naravno, posebno žao napustiti s velikim палетками sjene. Obično su prilično skupi, osim toga, tu je boja toliko međusobno kombiniraju, da će biti teško bez slomljeno.

U cilju oživljavanja slomljena sjene, trebat će vam:

•Etilni alkohol 70%

•Pipeta

•Krpa

•Novčić

Za početak, morat ćete prikupiti sve komadiće sjene i stavite ih u kutiju. Zatim u kutiju ukapajte nekoliko kapi alkohola. Ako se odjednom ste pretjerali sa alkoholom, morat ćete malo pričekati da alkohol isparila.

Sjene nakon toga steći пластичную dosljednost, nakon čega možete s pomoću kovanica, завернутой u salvetu početi ih утрамбовывать. To je potrebno učiniti dobro.

Slomljena sjene

Sada sjene trebaju da se osuši tijekom noći. Nakon toga alkohol ispari u potpunosti, i sjene postanu čvrsti. U svojoj suštini mehanizam za reanimaciju sjena je isti kao i kod prahu.

Sada znate da vam treba učiniti u slučaju, kada svoje sjene može slomiti, i vama je već takva smetnja ne застанет iznenađenje.

Slomljena sjene

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: