Скипидарная kupka za mršavljenje

Скипидарные kupke za mršavljenje.Dijeta, štrajk glađu, sport, posebna odgojna odjeća – svi ovi lijekovi su vrlo popularne na današnji dan, i među ženama koje prate svoju težinu i figuru. Također, jedan od najpopularnijih sredstava je скипидарные kupke za mršavljenje.

Osnova ovog sredstva je terpentin, koji je, začudo, ima odličan i raznolik svojstva. Pa kako djeluje скипидарная kupka za mršavljenje?

скипидарные kupkaTerpentin je vrlo dobro čisti krvne žile (капеляры), i on ima odličan učinak na cirkulaciju krvi. Kupke od скипидара široko se primjenjuju u prevenciji i narodne medicine, ona ima svojstva za liječenje nekih bolesti. Prvo terpentin korišten za liječenje, ali pacijenti koji uživaju скипидаром, počeli primjećivati da je on vrlo dobro utječe na потерею težine, također nestaje koštano bol, poboljšava stanje kože.

Danas, osim prehrane i drugih oblika mršavljenje aktivno primjenjuju se скипидарные kade. Ali, primjenjujući ih, treba imati na umu da nakon uzimanja kade težina brzo ne nestane, potrebno je ponovio primjena takve kupke. Uzimajući скипидарную kadu u roku od tjedan dana možete izgubiti od 1 do tri kilograma, ali pri tome, morate se pridržavati način napajanja (ili slijediti neki dijeti). Po našem mišljenju, potreba za скипидарных kupke za vrijeme dijeta je vrlo važno, jer terpentin, zahvaljujući svojim svojstvima, djeluje na cijeli organizam u cjelini i оздоравливает.

Kontraindikacije

скипидарные kupka kod kuće

Скипидарные kade široko se koriste u kozmetičke i zdravstvene svrhe. Takve kupke mogu se primijeniti ne samo u ljekovite uredima, ali i kod kuće. Скипидарные kupka kod kuće — to je najbolji način za opuštanje tijela i podizanje životnog tonusa. Dokazano je da redoviti unos скипидарных kupke usporava starenje organizma, jača imunitet i pospješuje sagorijevanje masnih naslaga na vašem tijelu.

Postoje dvije vrste otopina скипидара – žuta i bijela. Ali, čak i na скипидарной kace postoje kontraindikacije. Ako ste pate kardio сосудистыми bolesti – strogo kontraindicirano uživati u ovom postupku. Скипидарные kupke kada варикозе se može koristiti, ali s najvećom pažnjom. Topla kupka kategorički contra! Također, ako imate različite kronične bolesti i skloni alergijskim reakcijama, i ne koristite скипидарную kadu. Takvu kupku potrebno je primijeniti od 5 do 15 minuta. Prva metoda ne bi trebao prelaziti 5 minuta, a zatim vrijeme za prijem može se povećati. Voda kada se taj postupak mora biti topla. Prilikom uranjanja u kadu ni u kom slučaju ne затрагивайте područje srca. Kadu preporuča 2-3 puta tjedno, tečaj 15-20 dana. Zapamtite, samostalno скипидарную kupka za mršavljenje je kontraindicirano. Možete dobiti ovaj postupak se u posebnom salonu. Samostalno vođenje ovog postupka opasno za život.

Indikacije

Gotovo pri svakom bolesti, kao sredstvo liječenja, liječnici preporučuju скипидарные kade: jetru i bubrege, dišni sustav, ginekološka oboljenja, pretilost, neuralgija, простудные bolesti i mnoge druge.

Скипидарные kade Залманова su najčešći među drugim vrstama. Залманов A. S. — hrvatski liječnik, on je razvio metodologiju za oporavak organizma uz pomoć kupke koje sadrže u svom sastavu terpentin. Podaci kade treba primijeniti na određene upute.

Скипидарные kupke — upute za uporabu

  • U kadu toči topla voda (temperatura oko 37 stupnjeva). Štoviše, ova temperatura vode mora se održavati cijeli postupak, za to je potrebno stalno držati u vodi termometar i izvršiti tople vode, koliko je hlađenje.
  • Potrebno upute broj otopine sa скипидаром promiješati u malom količinom vode, a nakon izliti u pripremljenu kadu.
  • Uronite u kupku u liječenju 5-20 minuta.
  • Nakon postupka, ne brišući tijelo, a завернуться mekom krpom, da legne na krevet i zamotajte pokrivač na 2 sata.

Prije uzimanja скипидарных kupke — odobrenje liječnika — obavezno!

 

na slici žute скипидарные kupka

Uz pomoć našeg članak, što ste naučili o divnim svojstvima скипидара, i naučili bit скипидарной kupke za mršavljenje, sada, posjetite kozmetički salon, s ciljem održavanja mršavljenje, moći ćete sami odabrati željeni postupak, i prekontrolirati ispravnost konferencije.

Kao što je uzimanje скипидарные kade pogledajte u videu:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: