Skinite je odmah

Vrlo često mnoge djevojke legne spavati štete na svojoj koži, jer nisu očistili od šminke. Čak i ako koristite malo kozmetike, još uvijek je potrebno u večernjim satima marljivo ukloniti šminku s lica, jer se u njoj nalaze štetne elemente.

Prije svega, morate napraviti uklanjanja šminke usana. Potrebno navlažiti disk od vune toplom vodom i nekoliko puta provesti im od ruba usne prema sredini. Ni pod kojim uvjetima ne smije se koristiti sapun, jer nakon njega usne će biti peels off i облезает.

Zatim je potrebno obratiti pozornost svojim očima. Potrebno navlažite vatu sredstvom, na primjer, молочком, nakon čega ga priključiti na par trenutaka sekundi na oku. Potrebno je provesti diskom duž trepavica. Poanta je u tome da većina maskara se nakuplja u korijenu trepavica. Za skidanje šminke potrebno je odabrati vrlo osjetljive sredstva, u kojima nema alkohola.

Možete koristiti maslinovo ili bademovo ulje, jer on može u potpunosti skinuti i kozmetike, kao i navlažiti kožu. Za skidanje šminke s unutarnjim kutovima očiju i donjih trepavica trebate iskoristiti uklonite pamučnim štapićem. Uklanjanje šminke s kože lica, preporuča se da to u: masaže linije, jer to će vam pomoći izbjeći pojavu bora, kao i manjih oštećenja na njoj. Glavni linije su linije od središnjeg dijela brade do мочкам uši, od rubova usta do sredine uha.

Skidanje šminke s lica možda par načina: pomoću diska od vate ili pranja gelom. Ali ne smijemo zaboraviti mazati kožu tonik za dovršenje postupaka za čišćenje. Bolje pokupiti tonik, koji ne sadrži alkohol.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: