Šišanje četiri fotografije. Vrste frizura četvorci

Iz godine u godinu mijenja moda na sve – odjeća, cipele, frizura. Ona se stalno razvija, da bi nešto zanimljivo, ponavljajući određene elemente. Danas ćemo pričati o modi na frizure. «Moderan» govori o jednom od njih – to je četvorci.

Ako govorimo o četvorci, prva stvar koja dolazi na pamet je – frizura Kleopatra i faraona. Takva frizura pridavao im uzvišenosti, strogosti i istovremeno tajnu. U Europi ovu frizuru prvi примерили modni француженки i glumica. Onda četvorci je postao zaštitni znak emancipirana žena.

Na samom početku četvorci je vrlo kratke kose i tek je kasnije postao steći različitu dužinu, izgled i oblik. Ova frizura univerzalno – pogodna za bilo koji tip lica i kose, što je značajna prednost. Možda je to razlog četvorci je postao vrlo čest clipping i dobio dodvoravanje. Tako, uz pomoć takvih frizura može riješiti problem tanke kose ili njihove gustoće, volumena i korekciju lica.

Klasični four of a kind – to je frizura s dužinom kose do brade na jednoj razini.

Šišanje četiri fotografije. Vrste frizura četvorci

Tehnika izvođenja klasične frizure četvorci

Kako bi ostvarili frizuru točno, treba podijeliti kosu na dva jednaka dijela vertikalnim пробором. Šišanje čine horizontalne проборами. Počinje s donjim затылочной zone (gdje se postavlja dužina pomoću состригания kontrolne vlasi) i koji se stavlja na vrh затылочной i parijetalni zone.

Za frizuru je bio jednostavan u styling, a njezine kose заворачивалось iznutra, svaku sljedeću vlasi стригут jedan centimetar duži od prethodnog. Možete postići takav učinak i na drugi način. Tako, šišanje početi s donje затылочной zone sve vlasi izrezati s оттяжкой 45°, vertikalni проборам.

Sprijeda kosa зачесываются na lice, tako zadaje se željena i ujednačena dužina četvorci. Nakon toga sve elemente frizura povezuju i prilagođuju.

Vrste četvorci

Klasični four of a kind – lako i jednostavno šišanje sa šiške ili bez.

Jedan od najpopularnijih vrsta modernog four of a kind – гранулированное četvorci. Zahvaljujući ovom vidu frizure prilagodi oblik lica i povećavaju volumen u području glave. Kosa стригут лесенкой, svaki dug градуируют napredujete na gornje прядям. To daje efekt volumena. Je četvorci izgleda dobro na bilo koji kosi – ravnih, valovite, kovrčavu.

Posebnu popularnost danas postaje asimetrično četvorci. U ovom rezanju jedna strana kraća od druge. Авангардная frizuru, u njoj nema određenih pravila u tehniku izvođenja. Napraviti takvu frizuru, bolje da se okrenu prelije iz posudice.

Još jedan pogled na četvorci na nozi. Pri tome vrat стрижется vrlo kratko, kao u klasičnoj muško šišanje, nakon toga se koristi tehnika klasičnog četvorci. Frizura je jednostavna za polaganje, međutim, potrebno ju je prilagoditi.

Kare s šiške čine, oslanjajući se kako na klasične, tako i na градуированное, kos četvorci. Za šiške odaju blok kosu od glave i postupno простригают ga, ako upišete šiške u osnovnu frizuru.

Šišanje četiri fotografije. Vrste frizura četvorci

Odlično rješenje za djevojke s trokutasto ili kvadratni oblik lica (korekcija linije) – kare s vrlo duge krevete prednje прядями. Šišanje će dati mekoću чертам lica i pravilnog oblika.

Slaganje frizure četvorci

Slaganje frizure četvorci je prilično jednostavan, bilo bi izgleda ona nije bila. Kako pravilno staviti frizuru, potrebno je znati tip kose i značajke lica.

Casual frizura je složen i nije teško. Treba osušiti kosu uz pomoć fena i okrugle četke, zatim istaknuti pojedine vlasi voskom i koristiti lak.

Za večernji styling možete primijeniti više naprednih tehnika – uvijači za kosu, плойка ili keramičke željezo. Uz njihovu pomoć napraviti kovrče lagano распушивают, a tekstura naglašavaju depilacije, krema i drugim sredstvima za polaganje. Za frizuru продержалась duže, to bolje odložiti sa муссом na mokru kosu. Bilježe polaganje lakom.

Univerzalna frizura vrlo je raznolika, tako da ostaje odabrati željeni izgled, postaje sretan обладательницей uvijek trendy frizure četvorci.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: