Шилак – manikura budućnost

Шилак (Shellac) – poseban premaz za nokte, što im omogućuje da izgledaju savršeno u roku od dva tjedna. Lak za nokte daje sjaj i željenu boju, no već 3-4 dan takva pokrivenost može sići i izgubiti svoj prethodni oblik. Gel – odlična alternativa лаку. Ali postupak premaza gel ima niz nedostataka. Prvo, to je dugotrajan postupak, a kao drugo, nakon što joj je nokat ploča će stanjuje. Tvrtke CND razvio najbolji smjer u manikura – pokrivenost шилак (Shellac), koji kombinira najbolje osobine laka i gela.

Prednosti шилак manikura

1. Шилак manikura – ravnomjernu pokrivenost. Zahvaljujući njemu, manikura će imati besprijekoran izgled (najmanje dva tjedna) i pružiti prekrasan njegu noktiju, ojačati ih.

2. Jednostavan za korištenje. Nanosi se шилак na principu laka, međutim, svaki sloj zahtijeva polimerizacije oko dva minuta. Oguli шилак uz pomoć posebnog bezazlene sredstva u roku od 10 minuta.

3. Ostaje nepromijenjena dva tjedna i više, na nogama i do četiri tjedna.

4. Nakon nanošenja nokti ne teži. Шилак primjenjuju tankih slojeva, ali pruža dugotrajnu i ravnomjernu pokrivenost.

5. Najmanje vremena. Шилак manikura traje ne više od 30 minuta, za razliku od premaza gel.

6. Nema mirisa. Шилак nema neugodnih mirisa.

7. Ne izaziva alergijske reakcije. Lijek ne sadrži štetne tvari (formaldehid, toluen ili дибутилфталата), tako da ne izaziva alergije.

Шилак – manikura budućnost

Postupak шилак manikuru u cjelini je vrlo jednostavna

Za premaz шилаком, ako postoji takva potreba, čine manikura reza, europska ili hardverski. Prije nego što nanesite premaz za nokte obrađuju dezinfekciju sredstvo koje uklanja masnoće i vlage.

Dakle, prvi sloj, kao i uvijek – osnovni premaz. To doprinosi dobrom zapletanje шилака s ногтевой tanjuru. Zatim nokte je potrebno dopustiti da se osuši 10 sekundi u uv lampu. Drugi sloj je prekriven bojama i slično suše u takvim svjetiljkama. Za treći sloj koriste закрепитель, sušenje na isti način. Закрепитель daje čvrstoću i sjaj. Nakon što je u tri sloja na noktima formirana ljepljiv sloj koji želite izbrisati i staviti posebna ulja. I evo шилак manikura spreman!

Шилак se može skinuti s noktiju za 10-15 minuta. Da biste to učinili, nokti omotan спонжами sa posebnim rješenjem, na 10 minuta. Pokrivenost pod utjecajem sredstava dijeli na dijelove, nakon čega ih se može lagano ukloniti s noktiju drvenom lopaticom (bez oštećenja, nokti ostaju glatka i sjajna).

Žene koje su već radili шилак manikura, uvjerili da se nakon skidanja premaza svoje nokte postali izgledati puno zdraviji.

Unatoč činjenici da je paleta boja шилака nije bogata, miješanje boje pomoću postepene primjene omogućuje se izbor nijansi (oko 1000). Shellac se može koristiti i za френча, i za slikanje na noktima.

Jedinstveno, da je takva manikura u salonu će izaći skuplji, ali traje na noktima duže. Pri tome шилак jeftinije гелевого pokrivenost. Za one koji žele uštedjeti, usavršili svoje vještine i učiniti шилак manikura kod kuće, «Moda» je pripremila отдельну članak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: