Shea maslac umjesto botoxa

Shea maslac umjesto botoxa

Shea maslac косметологами Europe počeo koristiti nedavno, međutim, već je uspio skrenuti na sebe pažnju. Nakon toga kozmetičara čelika tvrde da su pronašli lijek koji se dobro može zamjena za botox.

Shea maslac: što je to?

Shea maslac izgleda kao krema, ima zlatno-žute ili bijele boje. U njemu se nalaze lipidi, broj koji je izravno povezan s tehnologijom ga centrifugiranja. Proizvodi shea maslac od plodova drveta, koji se zove вителлярия i raste u afričkim savanama. Lokalni stanovnici odavno već smatraju da je to tvar элексиром mladosti, jer sve žene, koje ih koriste, vrlo dugo zadržavaju svoju mladost i ljepotu. Koriste shea maslac, ne samo u kozmetici, ali i u afričkoj kuhanje.

Prednosti ulja shi

Shea maslac se uspješno koristi za liječenje rana i opeklina, za oslobođenje od strija kože i ožiljaka. Zbog toga što su shea maslac sadrži masne kiseline, kao što su oleinska i stearinska, ona je u redu održava razinu hidratacije u koži, a time i povećava joj elastičnost.

Jedna od osnovnih karakteristika ulja chi je vrlo visok nivo u njemu неомыляемых tvari. Takve tvari su u stanju učiniti čuda: pomladiti kožu, te pomoći u liječenju psorijaze i ekcema.

Jednostavno rečeno, shea maslac je sredstvo koje je u stanju nositi se s bilo dermatološki problem.

I shea maslac savršeno zaglađuje bore zbog toga, da to ubrzava proizvodnju десмозина, a to je jedna od komponenti elastina. Zahvaljujući tome, njegova svojstva, mnoge kozmetičke tvrtke uključuju shea maslac u sastav svojih kozmetičkih proizvoda. Shea maslac ima finu strukturu, ona ne začepljuje pore, a i dobro prodire u kožu, pri tom ne blokiraju oksigenaciju. I to je velika komponenta sunčane sredstava.

Shea maslac umjesto botoxa

Korištenje ulja shi

Shea maslac se može primijeniti u svom čistom obliku, jer ima dovoljno prijatan miris i to je высокорафинированным. Međutim, shea maslac se ne može čuvati u hladnjaku.

Ako stavite shea maslac za kožu, to će smanjiti količinu mrlje i strija, kao i spriječiti iritaciju kože nakon brijanja ili uklanjanje dlaka. A ovjerene na kožu nekoliko sati prije odlazak na plažu, shea maslac je sposoban 100% zaštititi kožu od štetnih uv zraka. Kao rezultat te загорите lijepo i ravnomjerno.

Također možete dodati žličicu ulja shi u opuštajuću kupku, kako bi se poboljšala učinak.

U SPA salonima shea maslac se koristi pri obavljanju антицеллюлитного masaže.

Međutim, posebno učinkovito shea maslac će se u liječenju svojih nogu. Da biste uklonili umor nakon napornog radnog dana, možete napraviti masaža stopala u salonu za uljepšavanje ili kod kuće. Za početak će vam trebati nekoliko minuta spustite noge u kupku od morske soli, a nakon čega пемзой očistiti kožu od ороговевшего sloj, a tek onda u kožu na nogama treba utrljati shea maslac.

Shea maslac umjesto botoxa

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: