Set za šelak bila kod kuće

Svaka djevojka želi nositi luksuzna manikura, koji će dugo ostati. Tradicionalni lak počinje откалываться već kroz par dana, tako da moram stalno nanositi novi premaz. Danas, međutim, postoji tendencija da se sami ili u izložbeni prostor učiniti dugoročno nail art s gel-lak, jer je takav manikura drži do 3 tjedna.

Da je skup za šelak bila

Ono što ulazi u minimalni set

Ovaj tip dizajna noktiju kombinira svojstva prilagodbe gela i tradicionalnog laka. Prvi set, s kojim možete učiniti kućni шеллак, objavio je tvrtka CND. U ovom trenutku vrlo mnogi proizvođači provode setovi za dugoročno nail art, uostalom, žene cijelog svijeta, sve više vole ovu vrstu noktiju. Gotove setove moraju uključivati ono što je potrebno za šelak bila da ga napravite sami kod kuće. Oprema ovisi o potrebama i razini priprema kupaca.

Starter

U tom setu za šelak bila kod kuće nalaze se samo najnužnije alata i materijala. On će odgovarati početnicima djevojke koje su prvi put odlučili sami napraviti takav manikura kod kuće. Obično, u skupu postoji zaštitna закрепитель. To je jeftin izbor, koji je pogodan za početnike koji će vam pomoći da proračun (osobito je to važno ako gel-lac vam se ne sviđa).

Okvirni popis sastojaka početnog skupa:

 • uv lampa za šelak bila (snaga 18 w);
 • boja lak za nokte (nijansa možete odabrati prije kupnje);
 • ponekad matrice (za френча);
 • osnova za lak;
 • закрепитель (ne može ući u početni skup);
 • kora od coli;
 • posebnu krpu.

Osnovni

Базовий kit za шелаку

Napredni home set osoblje s velikim brojem alata i materijala. Često se u tih nekoliko nijansi boje premaza. Prednost kit je nešto što on uključuje sve što je važno za procedure, materijali istog proizvođača dobro rezoniraju između sebe. Ova činjenica znatno olakšava postupak nanošenja šelak bila, čini dizajn više u dugoročnim.

Što je uključeno u isporuku:

 • ultraljubičasto sušenje;
 • maramice bez dlačica;
 • premaz u boji 1-3 vrsta;
 • naranče štapići;
 • osnovni premaz;
 • закрепитель.

Profesionalni

Opcija kompletan set za šelak bila kod kuće uključuje sve što je potrebno za kvalitetan manikuru uz poštovanje strogih tehnologije. Zbog toga pokrivenost će se maksimalno čvrst, a ногтевым пластинам u tom slučaju ne primjenjuju zla. Takav standard, u pravilu, dobivaju zaposlenici saloni za uljepšavanje za rad ili djevojke, koje su stalno čine gel-lak i odlučili da prošire svoje mogućnosti na taj način.

U profesionalnom paketu su prisutni:

 • LED ili UV lampa prave snage;
 • obojeni premaz (do 10 različitih boja na izbor);
 • šablone (za napraviti fr);
 • posebne maramice;
 • kora od coli;
 • folije;
 • odmašćivač;
 • tekućina za skidanje;
 • primer;
 • osnova;
 • финишный закрепитель.

Profesionalni set za šelak bila

Kao skup stožera za šelak bila kod kuće

Neke djevojke radije ne kupiti set za šelak bila svjetiljka, a sami biti kupnjom sve odvojeno. Prije svega, trebate odlučiti za kosu pokriti. Neki ne znaju kako odabrati lampu za šelak bila, koje su vrste ove opreme postoje i koje su njihove razlike. LED-žarulja – inovativni uređaj koji suši gel za 30 sekundi, ne troši mnogo energije, ne zahtijeva zamjenu žarulje. Međutim, ova opcija najbolje odgovara profesionalcima, jer je njegova cijena je puno veća od uv sušenje (od 1500 do 7000 hrk).

Uv lampe – to jeftinija opcija opreme, koji высушит premaz ne ranije od dvije minute. Djevojke, koja eksperimentirati kod kuće s dugoročnim dizajn noktiju, takav aparat će vam odgovarati. On zahtijeva minimalne troškove, jer je cijena na uv sušenje su dostupne svakoj djevojci (od 800 rubalja). U ovom slučaju je konačna cijena ovisi o kapacitetu uređaja.

Vrlo korisne kupovinu će: temelj, osnova, dalje jača pokrivenost. Cijene dodatna sredstva kreću se od 250 do 1000 hrk, a na to utječe brand proizvođača i drugi faktori. Također ćete možda trebati lijek koji usporava rast kožicu, koja stoji u prosjeku 350-600 rubalja. Kompletan ulje, također, biti će suvišno i da će to u 200-300 hrk. Gel-lac se mogu naručiti online ili kupiti u trgovinama kozmetičkih super-marketima po cijeni od 300 do 1.500 rubalja.

Ako se odlučite za samostalno skup stožera za dugotrajan nail art, onda ne zaboravite potrošni materijal:

 • maramice;
 • pile;
 • folije;
 • zamjena žarulje (prije sušenja).

Sve što je potrebno za manikuru gel-laka

UV lampa za šelak bila

Takav uređaj svakako je potrebno onima koji žele napraviti trajnu gel-lac. Lampa полимеризирует pokriće, pri čemu je važno slijediti tehnologiju nanošenja sastava. Postoje dvije vrste сушек, ali za kućnu upotrebu, najbolja opcija će ultraljubičasto. Ona je dostupna za cijenu, ali se duže suši pokrivenost. Osim toga, žarulja treba stalno mijenjati, kako bi se kvaliteta polimerizacije ne izgubi.

LED-žarulja

Ova vrsta je tehnologija opremom za lijepa manikura. Premaz suši u roku od 20-30 sekundi. Osim toga, Led-lampe služe vrlo dugo, tako da se mnogi profesionalni saloni nabavljaju opremu za rad. Led diode u sušenju ne zahtijevaju zamjenu, zbog čega je kvaliteta polimerizacije pokrivenost ne pati, ali i koštati takav uređaj će biti znatno skuplji nego standardni UV sušenje.

Paleta boja

Boja nijansi, koje dolaze u setove za kućnu šelak bila vrlo bogata: ona uključuje više od stotinu različitih nijansi, tako da svaka djevojka će se naći odgovarajuću opciju po ukusu. Boje, počevši od polu-prozirne nijanse i završava zasićenih i zreli, mogu ugoditi bilo koji привередливую djevojku. Diverzificirati svoj način, moguće je kombinirati nekoliko tonova gel-laka.

Set gel-lakova Шеллак

Takav kit – nazivni stjecanja za svaku dame, uostalom, gel-lak objedinjuje u sebe korisna svojstva bio-gel i svjetlinu boja od tradicionalnih lakova. Rezultat primjene sastav na nokte, možete dobiti kvalitetan premaz koji tolerira vanjski mehanički utjecaj, dugo zadržava svoj sjaj i ljepotu. Dodatni bonus takav premaz je mogućnost brisanja s nokta bez спиливания, zbog čega se ne primjenjuju štete svojim ногтям.

Minimalna komplet

Gotove setove za manikuru

Neki kompleti je već uspio zavoljeti djevojke cijelog svijeta, na primjer:

 1. Pedikerski skup «Kompaktan» od СЕВЕРИНА. Uključuje dvije vrste premaza u boji, mali LED lampu s timerom, potrebne pile, otopine i ostali.
 2. Kit «Rainbow» od svog davatelja Bluesky shellac uključuje 14 predmeta. 3 nijanse boje šelak bila može se odabrati u katalogu i dobiti skup svojih snova direktno iz skladišta.
 3. Skup «Profesionalni» od Bluesky uključuje 18 predmeta za 6000 rubalja. Odličan način da uštedite za majstora manikuru!

Gdje kupiti i koliko košta

Naručiti kit za kvalitetan šelak bila u udobnom kod kuće možete putem internet trgovine. Specijalizirani kozmetički supermarketi također provode takve proizvode. Cijena kompleta je formirana s obzirom na broj predmeta, tipa za sušenje noktiju, proizvođača materijala i ostalog. Starter setove koštaju od 2.000 rubalja, osnovno od 3500 kuna, a stručni ne manje od 5000.

Video: set za šelak bila svjetiljka za početnike

Naši

Marina, 23 godine: Gf mi dali kit za napraviti sami kod kuće шеллак. Skup «Novi» iz tvrtke NOVA SHELLAC uključuje sve što je potrebno, bez nepotrebnih detalja. Volio koristiti! Kao premaz u boji završiti, kupiti novu i ja ću stalno s prekrasnim маникюром, koji ne облезет kroz dva dana!

Angelica, 34 godine, radim kao majstor manikura, odlučio je jednog dana kupiti komplet alata i alata za napraviti шеллак клиенткам ne samo u salonu, ali i kod kuće. Dala 6500 za zapošljavanje Bluesky, ali tu je apsolutno sve što mi treba. Ako sam odlučila kupiti sve odvojeno, onda bi proveo puno vremena na izbor materijala i duplo više novca.

Marija, 19 godina: Moj mladić poklonio mi je za rođendan kompaktni set za šelak bila kod kuće. Bila sam potpuno oduševljena, jer u komplet sadrži sve komponente za dugotrajan nail art, ostaje samo nanijeti premaz za nokte i suši. Ako je zasebno kupiti alat i materijal, za ovu cijenu nas dobio bi samo UV sušenje!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: